Ove godine mi je bilo skroz svejedno tko će dobiti glavne nagrade, samo su me zanimale indie igre i tu sam ostala razočarana
Baldur’s Gate 3 najbolja igra godine. Marvel’s Spider-Man 2 s nijednom nagradom u 7 nominacija
Kakvo samaranje! Bravo Larian!
Ja sam isto ostao iznenađen. Jebeni Sea of Stars….
Baldur's Gate je pokupio nagrade očekivano i definitivno zasluženo.
Ode mojih 500 dukata. Baš sam se rajcao da ću s njima pokupit ostalih 35 tisuća
Dave The Diver je najbolja indie igre sigurno, ali ne. Moraju dati tim japanskim drlozima koje igraju jedino Miro i Foggy
Flipper Dave the Diver je bio i moj favorit. Također, u drugoj kategoriji sam očekivala Dredge, baš mi je bila dobra igra. Sea of Stars mi je bio dosadnjikav
- Uređivano
Game Awards je postao kao Oskari, potpuno korumpirani - ni ne pokušavaju to više sakriti. Alan Woke 2 nije trebao osvojiti niti jednu nagradu, a gdje još tri. Pola igre igraš kao race swapped brain dead cop koja misterije riješava tako da je vidoviti Milan, a ne s likom o kojemu je igra. Hvala BlackRock i ESG.
https://gamerant.com/alan-wake-2-failed-rank-top-150-games-active-users/
Ovakve nagrade su možda bitne na par dana, nakon toga svi to i tak zaborave i igraju kaj im se igra.
bethesdafanboy123 Game Awards je postao kao Oskari potpuno korumpirani - ni ne pokušavaju to više sakriti. Alan Woke 2 nije trebao osvojiti niti jednu nagradu, a gdje još tri. Pola igre igraš kao race swaped brain dead cop koja miterije riješava tako da je vidoviti Milan, a ne sa likom o kojemu je igra. Hvala BlackRock i ESG.
Koja glupa izjava.
Fico Molim te Vaše visočanstvo, da meni koji ima IQ<5 pojasniš zašto je moja izjava glupa?
Hvala unaprijed.
bethesdafanboy123 Zasto se truditi, ne mogu promijeniti da ne bude glupa.
Bg 3 zasluzeno, Spajdermen je suvise kratak i repetativan i ne nudi toliko novoga u poredjenju sa prethodnikom.
On se igra lako i brzo, bez mnogo razmisljanja pa me ne cudi globalno kukanje na pobedu BG 3 za koji mnogi indijanci po sopstvenom priznanju nikada nisu ni culi.
Kada smo kod šampiona, moram reci da me kod njega za sada i dalje odbija kamera iz pticije perspektive. Da nije toga, bila bi kupljena prvog sekunda po izlasku, kao sto sam uradio sa Elden Ringom recimo.