• Gaming Vijesti
  • Baldur’s Gate 3 najbolja igra godine. Marvel’s Spider-Man 2 s nijednom nagradom u 7 nominacija

Ove godine mi je bilo skroz svejedno tko će dobiti glavne nagrade, samo su me zanimale indie igre i tu sam ostala razočarana 😂

Kakvo samaranje! Bravo Larian!

Baldur's Gate je pokupio nagrade očekivano i definitivno zasluženo.

Ode mojih 500 dukata. Baš sam se rajcao da ću s njima pokupit ostalih 35 tisuća Ha-Ha-Ha

prayer Jebeni Sea of Stars….

On je nešto osvojio? Ta igra ne vrijedi nijedne nagrade osim za soundtrack. Sve drugo je baš mediocre.

Dave The Diver je najbolja indie igre sigurno, ali ne. Moraju dati tim japanskim drlozima koje igraju jedino Miro i Foggy

Flipper Sea of Stars je turn based RPG zapadnjacke recepture, doslovno nista nije japansko u toj igri osim inspiracije koju ionako nisu pogodili. Iskreno, zao mi je da ta igra ista osvaja, to mi je mozda i najvece razocarenje godine. Solidna ali dozlaboga dosadna.

Flipper Dave the Diver je bio i moj favorit. Također, u drugoj kategoriji sam očekivala Dredge, baš mi je bila dobra igra. Sea of Stars mi je bio dosadnjikav

Ovakve nagrade su možda bitne na par dana, nakon toga svi to i tak zaborave i igraju kaj im se igra.

bethesdafanboy123 Game Awards je postao kao Oskari potpuno korumpirani - ni ne pokušavaju to više sakriti. Alan Woke 2 nije trebao osvojiti niti jednu nagradu, a gdje još tri. Pola igre igraš kao race swaped brain dead cop koja miterije riješava tako da je vidoviti Milan, a ne sa likom o kojemu je igra. Hvala BlackRock i ESG.

Koja glupa izjava.

Fico Molim te Vaše visočanstvo, da meni koji ima IQ<5 pojasniš zašto je moja izjava glupa?

Hvala unaprijed.

foggy najvece razocarenje godine.

Ej ej ej skuliraj se

FF16 ce se naljutiti na ovu izjavu

Jos dlc najavili igrati ce ka nitko

Bg 3 zasluzeno, Spajdermen je suvise kratak i repetativan i ne nudi toliko novoga u poredjenju sa prethodnikom.

On se igra lako i brzo, bez mnogo razmisljanja pa me ne cudi globalno kukanje na pobedu BG 3 za koji mnogi indijanci po sopstvenom priznanju nikada nisu ni culi.

Kada smo kod šampiona, moram reci da me kod njega za sada i dalje odbija kamera iz pticije perspektive. Da nije toga, bila bi kupljena prvog sekunda po izlasku, kao sto sam uradio sa Elden Ringom recimo.

Miro To ruglo ni ne zovem igrom, a kamoli RPG-om