Baldur's Gate je pokupio nagrade očekivano i definitivno zasluženo.
Baldur’s Gate 3 najbolja igra godine. Marvel’s Spider-Man 2 s nijednom nagradom u 7 nominacija
Ode mojih 500 dukata. Baš sam se rajcao da ću s njima pokupit ostalih 35 tisuća
Dave The Diver je najbolja indie igre sigurno, ali ne. Moraju dati tim japanskim drlozima koje igraju jedino Miro i Foggy
Flipper Dave the Diver je bio i moj favorit. Također, u drugoj kategoriji sam očekivala Dredge, baš mi je bila dobra igra. Sea of Stars mi je bio dosadnjikav
- Uređivano
Game Awards je postao kao Oskari, potpuno korumpirani - ni ne pokušavaju to više sakriti. Alan Woke 2 nije trebao osvojiti niti jednu nagradu, a gdje još tri. Pola igre igraš kao race swapped brain dead cop koja misterije riješava tako da je vidoviti Milan, a ne s likom o kojemu je igra. Hvala BlackRock i ESG.
https://gamerant.com/alan-wake-2-failed-rank-top-150-games-active-users/
Ovakve nagrade su možda bitne na par dana, nakon toga svi to i tak zaborave i igraju kaj im se igra.
bethesdafanboy123 Game Awards je postao kao Oskari potpuno korumpirani - ni ne pokušavaju to više sakriti. Alan Woke 2 nije trebao osvojiti niti jednu nagradu, a gdje još tri. Pola igre igraš kao race swaped brain dead cop koja miterije riješava tako da je vidoviti Milan, a ne sa likom o kojemu je igra. Hvala BlackRock i ESG.
Koja glupa izjava.
Fico Molim te Vaše visočanstvo, da meni koji ima IQ<5 pojasniš zašto je moja izjava glupa?
Hvala unaprijed.
bethesdafanboy123 Zasto se truditi, ne mogu promijeniti da ne bude glupa.
Bg 3 zasluzeno, Spajdermen je suvise kratak i repetativan i ne nudi toliko novoga u poredjenju sa prethodnikom.
On se igra lako i brzo, bez mnogo razmisljanja pa me ne cudi globalno kukanje na pobedu BG 3 za koji mnogi indijanci po sopstvenom priznanju nikada nisu ni culi.
Kada smo kod šampiona, moram reci da me kod njega za sada i dalje odbija kamera iz pticije perspektive. Da nije toga, bila bi kupljena prvog sekunda po izlasku, kao sto sam uradio sa Elden Ringom recimo.
Fico Naravno, all bark, no bite. Očekivano.
Mislim, ajde, bit ce zabavno.
Game Awards je postao kao Oskari potpuno korumpirani - ni ne pokušavaju to više sakriti.
Uuu big bad Geoff korumpirano, igre koje su najbolje prihvacene u godini dobivaju nagrade uuu
Alan Woke 2
Na ovo se ni Ivan Saric ne bi nasmijao.
Pola igre igraš kao race swaped brain dead cop
Volim kad su ljudi optereceni bojom koze. Kada bi barem postojao naziv za takve ljude.
Hvala BlackRock i ESG.
Ajde budi iskren, koliko si aluminijskih kapica slozio prije ove objave?
da meni koji ima IQ<5
Precjenjujes se.
Alan Wake 2 jedna od najboljih horor igara u zadnjih 10 godina.
Malo si pretjerao.
Ako je Alan Wake 2 woke, kakav je onda Spiderman 2?
Inače Spiderman 2 je tehnički epska igra ali pričom i misijama te općenito pacingom čvrsta 8/10 te nije ni blizu za najbolju igru godine osim u kategoriji najbolja grafika.
Tako da treba smiriti očekivanja.
Baldur's Gate 3, bez razmišljanja i to je van svake konkurencije, jednostavno su podigli standard kojeg će rijetki srušiti ako uopće.
Uuu big bad Geoff korumpirano, igre koje su najbolje prihvacene u godini dobivaju nagrade uuu
Skoro pa si pogodio, ajmo onda kad je su najbolje prihvaćene gdje je Hogwarts Legacy, gdje je Lies of P za GOTY? Vidim da voliš živjeti u nekom fiktivnom svijetu.
Na ovo se ni Ivan Saric ne bi nasmijao.
Ni ne treba biti smiješno, nego je tužno.
Volim kad su ljudi optereceni bojom koze. Kada bi barem postojao naziv za takve ljude.
Slažem se, zašto je onda problem bio original lik koji je zamijenjen? Ima naziv za takve ljude i to nije ono što misliš.
Ajde budi iskren, koliko si aluminijskih kapica slozio prije ove objave?
ESG je javno dostupan scoring sistem, slobodno se educiraj prije nego pišeš gluposti, https://sweetbabyinc.com/
Precjenjujes se.
Izgelda da sam precijenio tebe i tvoju moć da razumiješ što je sarkazam.