• Gaming Vijesti
  • GTA 5 proslavio 10 godina od izlaska. Apsolutni je fenomen zabavne industrije na tri generacije konzola

Ta igra mi je išla zbilja na živce, posvuda je iskakala, puno ih je snimalo i stavljalo na YT. Čista pušiona za mene.

Ne znam više ni sam kak je ta igra uspjela doprijet do mene? Toliko je dosađivala svojom pojavnošću da sam je nakon par godina išao više istraživat, čitat recke, sve same hvale i ja je nabavio za PS4.

Išao je igrat da vidim kaj ima toliko dobro u toj igri. Zaigrao sam je i počela mi se sve više svidjeti da bi mi na kraju ta igra ušla u mojih top 10. Ma ima tu zabave pun k za mene.

Baš fenomen. Znao sam da je igra brutalno zaradila ali svejedno mi je vilica pala do poda kada sam u članku pročitao 6 milijardi dolara.

Nestvarno.

Meni je GTA 5 bio odličan.

Sjajan open world, dobar gameplay, priča, likovi, humor.

Sve je dobro u igri.

Ne mogu se sjetiti da sam imao neku veću zamjerku.

GTA (uz RDR) je jedan od rijetkih naslova gdje se ne moraš previše misliti.

To opališ preorder jer znaš da će biti top.

StarFox_N sve na mjestu, kad bude preorder za gta 6, nema se sta razmisljati, zna se da ce biti odlican

Tri puta sam ju kupio…

Uf, sjećam se dana kad je poštar donio igru. Onaj osjećaj kad jedva čekaš upalit ju jer znaš da će biti nešto posebno. I onda ona zabava koja je slijedila sljedećih tjedana dok sam uživao i otkrivao tajne Los Santosa i okolice.

FFA je promijenio naslov GTA 5 proslavio 10 godina od izlaska. Apsolutni je fenomen zabavne industrije na tri generacije konzola.