• Gaming Vijesti
  • Prve ocjene za Starfield: Sjajan i ponekad ne baš sjajan, kompliciran i pragmatičan, zabavan i naporan te životno beživotan

…..

7/10 GAMESPOT

7/10 IGN

Ja sam zadovoljan. Toliko sam i očekivao. Igra na Game Passu, dukati uskoro na računu ako me Fenix opet na zajebe i super. 😁

Drago mi je da je pucnjava super. Hvale puno gunplay, a bas tako mislim igrati igru - samo rokanje bez stealtha i mira.

StarFox_N ma znam, ali sad kad mi krenu radovi, necu nista igrati. Ako ne uspijes ubosti Box, samo pitaj. Dovezem bez beda

Znaci palim xbox nakon 2 godine napokon. Valjda ce se upalit sirocek od tolko prasine

Ja se i dalje čudim samom sebi što i dalje doživljavam IGN kao relevantan izvor. Naime…

Goat Simulator: 8/10
Doom (2016): 7.1/10

😥

Ako su IGN i Gamespot dali 7/10 to samo znači da se radi o kvalitetnoj igri.

Ja sam se doduše pripremao za šljunut oko 1000 eura za novi PC jer sam očekivao i bolje ocjene, sad mi se baš i ne žuri. Bethesda je ipak morala ponuditi više. Makar nekako najgore mi je gledati te bezlične likove koji su animacijama jedva odmakli od Gamebryo začetaka, ovo ostalo djeluje dovoljno solidno.

I da praktički izbace mapu…dafuqnem?

Ima skroz šarolikih ocjena. VGC dao 5/5 recimo, pa većina ekipe DF hvali igru, ali svima je zajedničko da igra postane duplo bolja nakon sporih uvodnih par sati. Sve postane bolje jednom kad se lik nadogradi. Sad je pitanje koliko će igrača imati volje uložiti vrijeme da bi odradili taj sporiji uvod.

Radi i izgleda odlično na Series S, ako koga zanima.

Flipper ima, ali cini se kako je ovo gotovo pa 90% materijal. Meni dovoljno za kupnju

Flipper Nije goty igra. Naluhavalo se igru ko….

7/10 od ign/gamespota je zapravo loš score.

Jedini recenzent kojeg pratim i oduševljen je igrom, što je dosta rijetko.

Ljudi kada su u pitanju recenzije od IGNa i Gamespota!

Osoba kojem se igra sviđam fanboj bla bla: Ako IGN/Spot daju lošu ocjenu -- ma tko još gleda njihove ocjene

Ista ta osoba koja želi da neka igra nebude dobra: Ako IGN/Spot daju lošu ocjenu -- haahaa, IGN je dao lošu ocjenu, haahaa, smeće od igre, propast

Šta reći, IGN je Alien: Isolations dao 5.9/10!!!

Njega pratim uvijek za The Division i sasvim je na mjestu. Zanimljiva recenzija. Nisu samo hvalospjevi, i nije neki fanboy.

Sterlok Meni također glavni recenzent, prvo sam njegovu recenziju pogledao i kad sam vidio da je zapravo jako zadovoljan igrom, očekivao sam desetke od svih ostalih.