prayer Pristojna cijena i jako atraktivni uređaj s obzirom na tech. Na drugu ruku streaming uređaji nisu toliko popularni koliko bi trebali biti tako da očekujem da će ovo spasti ja razinu PlayStation TV-a. Da naprave nešto u tom obliku ali u stilu Steam Decka ili Nintendo Switcha mislim da bi vrtili masne pare. EDIT: Savršeno za sve one koji su čekali novi PSP
doctorfreak Fico Tablet. 8 inča je već kategorija tableta. Zapravo je malo novca, i malo koristi. I btw nintento switch lite je 225-250e u ducanima, čisto da se prisjetimo. Way to go sony…another mega smart move. Cilj im je zasigurno ovo:
boja1964 Kupio bih ovo ali još nisam našao niti jedan razlog za? Nekako mi se čini da je bolje uložiti novce u jednog fino pečenog janjca i gajbu pive. Još će nešto sitnog ostati
Nexus Mislim da je očekivana i ok cijena. Siguran sam da ce netko hackati uređaj da vrti sve i svašta jer je vjerojatno baziran na androidu.
Zero Nexus Očekivana da. Ok? Ni blizu. Čak i da to netko "otključa" PP, unutra je skromni hardver predviđen da što manje cucla bateriju zbog velikog ekrana i prikeljenog Dualsensea odnosno za streaming, ne za direktno pokretanje smiješnih Android igrica za usputnu zabavu.
prayer Ne znam da li su uspjeli ubaciti neki tech unutra za manji odaziv, no ja sam bio pod dojmom da je ovo “klasičan” streaming uređaj gdje ga uzmeš sa sobom i preko neta streamaš igre, kad ono kurac. Koji jebeni goblini. Bonus bodovi što nema bluetooth pa moraš njihove slušalice kupiti
Tzereen Objektivno - cijena je odlična. Ali također objektivno - promašen i nepotreban uređaj. Bezobrazno - nedostatak Bluetootha. I kao šlag na kraju - nije OLED ekran.
Zero Ako ste se prepoznali u Sonyjevom opisu, odnosno imate PS5 i igrali biste dalje od TV-a, ali isključivo u vlastitom domu gdje vam je dostupna vlastita lokalna mreža, onda ćete PlayStation Portal platiti €219.99. Quotam ovo iz vijesti, jer koliko sam drugdje skužio i vidio, streaming je moguć i u situaciji da PP i P5 nisu spojeni na istu wifi mrežu? Mislim, nije da to nešto bitno mijenja (🤣), ali u pravilu bi netko i mogao otići negdje na odmor i u slučaju dovoljno brze wifi mreže igrati igre sa PS5 koji je na standbyju i povezan na wifi/internet kod kuće. Edit: Također, hotspot preko moba koji bi kakti bio wifi bi trebao biti ok?
member To bi sigurno dobro "funkcioniralo" 😆. Meni je oo sprdačina, pa ovo sam radio sa svojom Xperiom unazad 5 godina i PS4 za ravno nula troška. Umjesto da izbace novu Vitu ilitiga Playstation Switch što bi išlo ko vruće kifle oni izbace ovakve pizdarije i toliko naplate.
doctorfreak member Mislim da je vitu 2 teško izvesti. Ni isplati im se handheld koji bi glumio konzolu kao switch. A da je digital only opet ako se stavi hardver tipa 6-7 inča oled ekran sa tipa 512gb/1tb sa tipa 12000mah baterijom i punokrvim kontrolerom bi koštao više od same ps5 konzole. Ali kako god vr2 je mrtav…bojim se da ni ovo nece zaživjeti…
Picek doctorfreak mislim da bi Vita 2 s hardverom npr. PS4 bila dobro prodavan proizvod. Ne vole svi Nintendo (npr. prvi sam među njima jer se nikad nisam navukao na Super Mario i Zeldu, a pokušavao sam par puta), a Vita 2 bi popunila tu rupu. Pogotovo bi imala publiku među igračima koji preferiraju PS, ganjaju trofeje itd. Mislim da ima ovdje prostora ako se napravi kvalitetan proizvod i još kvalitetniji marketing.
member doctorfreak Pa ne treba bit punokrvna konzola, nego doslovno besramno iskopiraš Switch koncept. Da je Sony pametan napravio bi to. Ako može Switch 2 biti na putu, ako Xbox izbaci konzolu poput Series S, može i Sony izbacit Playstation Switch i daj zamisli to lanuchas s neznam Spider-Man 2 bundleom i da to goni sve PS5 igre. Pa to bi išlo ko ludo.