Kupio bih ovo ali još nisam našao niti jedan razlog za? Nekako mi se čini da je bolje uložiti novce u jednog fino pečenog janjca i gajbu pive. Još će nešto sitnog ostati
PlayStation Portal izlazi kasnije ove godine i moći će igrati samo igre s PS5. Znamo i cijenu
Mislim da je očekivana i ok cijena. Siguran sam da ce netko hackati uređaj da vrti sve i svašta jer je vjerojatno baziran na androidu.
- Uređivano
Fico Tablet. 8 inča je već kategorija tableta.
Zapravo je malo novca, i malo koristi.
I btw nintento switch lite je 225-250e u ducanima, čisto da se prisjetimo.
Way to go sony…another mega smart move.
Cilj im je zasigurno ovo:
Ne znam da li su uspjeli ubaciti neki tech unutra za manji odaziv, no ja sam bio pod dojmom da je ovo “klasičan” streaming uređaj gdje ga uzmeš sa sobom i preko neta streamaš igre, kad ono kurac. Koji jebeni goblini. Bonus bodovi što nema bluetooth pa moraš njihove slušalice kupiti
Objektivno - cijena je odlična. Ali također objektivno - promašen i nepotreban uređaj. Bezobrazno - nedostatak Bluetootha. I kao šlag na kraju - nije OLED ekran.
- Uređivano
Ako ste se prepoznali u Sonyjevom opisu, odnosno imate PS5 i igrali biste dalje od TV-a, ali isključivo u vlastitom domu gdje vam je dostupna vlastita lokalna mreža, onda ćete PlayStation Portal platiti €219.99.
Quotam ovo iz vijesti, jer koliko sam drugdje skužio i vidio, streaming je moguć i u situaciji da PP i P5 nisu spojeni na istu wifi mrežu? Mislim, nije da to nešto bitno mijenja (), ali u pravilu bi netko i mogao otići negdje na odmor i u slučaju dovoljno brze wifi mreže igrati igre sa PS5 koji je na standbyju i povezan na wifi/internet kod kuće.
Edit: Također, hotspot preko moba koji bi kakti bio wifi bi trebao biti ok?
To bi sigurno dobro "funkcioniralo" . Meni je oo sprdačina, pa ovo sam radio sa svojom Xperiom unazad 5 godina i PS4 za ravno nula troška.
Umjesto da izbace novu Vitu ilitiga Playstation Switch što bi išlo ko vruće kifle oni izbace ovakve pizdarije i toliko naplate.
member Mislim da je vitu 2 teško izvesti. Ni isplati im se handheld koji bi glumio konzolu kao switch. A da je digital only opet ako se stavi hardver tipa 6-7 inča oled ekran sa tipa 512gb/1tb sa tipa 12000mah baterijom i punokrvim kontrolerom bi koštao više od same ps5 konzole.
Ali kako god vr2 je mrtav…bojim se da ni ovo nece zaživjeti…
doctorfreak mislim da bi Vita 2 s hardverom npr. PS4 bila dobro prodavan proizvod. Ne vole svi Nintendo (npr. prvi sam među njima jer se nikad nisam navukao na Super Mario i Zeldu, a pokušavao sam par puta), a Vita 2 bi popunila tu rupu. Pogotovo bi imala publiku među igračima koji preferiraju PS, ganjaju trofeje itd. Mislim da ima ovdje prostora ako se napravi kvalitetan proizvod i još kvalitetniji marketing.
Pa ne treba bit punokrvna konzola, nego doslovno besramno iskopiraš Switch koncept. Da je Sony pametan napravio bi to.
Ako može Switch 2 biti na putu, ako Xbox izbaci konzolu poput Series S, može i Sony izbacit Playstation Switch i daj zamisli to lanuchas s neznam Spider-Man 2 bundleom i da to goni sve PS5 igre. Pa to bi išlo ko ludo.
Kupite bez obzira svi, podržimo naš Sony.
Znači Sony izbacuje svoju verziju Wii U gamepada 10 godina nakon što je taj koncept dokazano propao? Razuman poslovni potez.
Ili, uzmes mob i spojis se sa ps remote play appom.
Ako nemaš love za dodatni televizor u stanu, kupiš ovo.
nije onda za te novce bolje kupiti TV i staviti ga u mirni kutak za igranje i preseliti playku iz dnevne?
Deadwalker pa za 250€ kupis vec 100 cm tv….
A valjda je to za ono vrijeme koje potrošiš na velikoj nuždi da se ne gubi vrijeme.
Idealno za jedan klasični proljev.
Kirian_N64 Koliko god velik TV uzmeš za taj novac biti će bolje iskustvo od igranja na ekranu veličine mobitela.