• Gaming Vijesti
  • Baldur’s Gate 3 je među 10 najigranijih naslova svih vremena. Developeri se tome nisu nadali

Baš bi mogao uzet za PS5. Samo ne znam dal' će biti to dobro na kontroleru. Nekako mi se čini više PC naslov.

But then again, XCOM je odlično šljakao. Civilization također.

GTX970 je sad već 9 godina star i mislim da neću baš imati performanse ko na plejki.

chono a fakat. Baš je prošlo tjedan Fićo prićo o tome.

I Divinity: OS 2 je dosta dobro šljakao sa kontrolerom tako da vjerujem da će i ovo.

Kad vidim gameplay video ne kužim kako ovo netko može igrati, ali to je do mene, jednostavno mi odbojno izgleda. Morao bi stvarno probati da vidim bi li me uzelo.

Tzereen Jesi igrao neki od dva zadnja njihova Divinitiyja? Funkcionirs sasvim dobro (oba naslova sam odigrao na X360 kontroleru), iako meni osobno je takve igre puno bolje igrati zavaljen u uredskom stolcu i blizu monitora zbog teksta i item menadžmenta.

Zero nisam. Meni se više ništa ne da ispred monitora honestly. Nakon posla, dosta mi je monitora. Oću na kauč i plejku.

Ali da, ovo baš izgleda ko old school PC igra.

Tzereen A mislim, nemoj da te prepadnem s tim o tekstu. Ne znam kakav je BG3 po tom pitanju, ali sam prilično uvjeren da nije kao Pillars of Eternity, gdje stvarno ne vidim da sam to mogao igrati na TV-u. Al ok, i ja sam malo ćorav i već vidim da će mi biti izazov i ponovno odigrati Witchera 3 na konzoli.

Uglavnom, super vijest i baš mi je drago zbog Lariana. Samo da se i oni nekome ne prodaju (hint - omraženi Microsoft) jer njihove igre zaslužuju svi igrati.

Brijac Divinity 1 i 2 su 10/10 igre, ovo je sigurno ista kvaliteta - turn based d&d rpg koji ima masu mehanika, miljarde ishoda, svega pomalo… Probaj, mozda te primi, stvarno Larian radi genijalne igre

foggy Samo sto u usporedbi s Divinityjem, ovdje su likovi i radnja za par stepenica visi. I to se primijeti odmah u prvih nekoliko sati. Bas skidam kapu.

Meni je samo došao osmijeh od uha do uha dok sam vidio da igra ima Origins style camp za companione.

Fico Onda je ovo opasna igra. A Larianu skidam kapu za ovoliki projekt i ovakvu isporuku. Bugove će speglat, a kad se uhvatim vremena moram ovo odigrat.

foggy Evo, osobno nisam iskusio ni jedan bug do sada. Kazu da ih ima, ali meni za sad mirno more. Bas su nadmasili same sebe. I toliko mi je drago da sad imaju i financijski uspjeh. Kako god bilo, kad zaigras ces i sam vidjeti. Bas pravi DnD.

Fico

Ne samo za njih, ovo je ogroman boost za cijeli zanr. Owlcat i Obsidian bi isto tako trebali profitirat od masovnog broja novih igrace koje je BG3 sad doveo. Ne bi me cudilo da uskoro cujemo nesto o novim Pillarsima ili Pathfinderu.

sanzo Od Pathfindera za sada nista jer rade na Warhammer 40k: Rogue Trader, isto cRPG-u! WotR mi je jedina igra koju sam podrzao na Kickstarteru i nije mi bilo zao ni lipe.

Za Obsidian, iz tvojih usta u Philove usi. Volim njihove eskapade u modernije RPG-ove, ali njihov pristup klasicnom cRPG-u, poput Pillarsa, e to je iskustvo i pol.

Fico

Znam da rade na warhammeru, ali nadam se da kad izade idu na sljedeci pathfinder, po mogucnosti baziran na 2e. Sustav mi super izgleda i bas bi zelio vidjet igru temeljenu na njemu.