I Divinity: OS 2 je dosta dobro šljakao sa kontrolerom tako da vjerujem da će i ovo.
Baldur’s Gate 3 je među 10 najigranijih naslova svih vremena. Developeri se tome nisu nadali
Kad vidim gameplay video ne kužim kako ovo netko može igrati, ali to je do mene, jednostavno mi odbojno izgleda. Morao bi stvarno probati da vidim bi li me uzelo.
Tzereen A mislim, nemoj da te prepadnem s tim o tekstu. Ne znam kakav je BG3 po tom pitanju, ali sam prilično uvjeren da nije kao Pillars of Eternity, gdje stvarno ne vidim da sam to mogao igrati na TV-u. Al ok, i ja sam malo ćorav i već vidim da će mi biti izazov i ponovno odigrati Witchera 3 na konzoli.
Uglavnom, super vijest i baš mi je drago zbog Lariana. Samo da se i oni nekome ne prodaju (hint - omraženi Microsoft) jer njihove igre zaslužuju svi igrati.
Meni je samo došao osmijeh od uha do uha dok sam vidio da igra ima Origins style camp za companione.
sanzo Od Pathfindera za sada nista jer rade na Warhammer 40k: Rogue Trader, isto cRPG-u! WotR mi je jedina igra koju sam podrzao na Kickstarteru i nije mi bilo zao ni lipe.
Za Obsidian, iz tvojih usta u Philove usi. Volim njihove eskapade u modernije RPG-ove, ali njihov pristup klasicnom cRPG-u, poput Pillarsa, e to je iskustvo i pol.