Bas mi je drago zbog toga.
Larianovci zasluzuju lovorike (i novce) zbog toga sto su napravili s RPG-ima do sada.
Nakon najave “odnosa” sa medvjedom, pretprodaja Baldur’s Gatea 3 naglo je porasla
Baš se vrlo veselim ovoj igri, Larian je sada BioWare iz svojih najboljih dana.
Jucer sam htio isprobati samo malo Early Accessa. Poceo oko 9 navecer i onda je bilo 3 ujutro. Danas jos pola sata da isprobam long rest i to je to, ceka se puna verzija.
Dragon Age: Origins na steroidima.
Divinity: OS 2 je jedna od najboljih igara prošle generacije, želim im sav uspjeh koji mogu pobrati s obzirom da imaju skoro istu bazu i ići će to nadograditi. Nisam igrao BG prethodnike, osim nešto sitno onaj akcijski za PS2, ali ovo bi trebao biti spektakularan povratak serijala.
Larian <3 Eto, i onda vele nemojte radit igre s guštom. Momcima svaka čast, Original Sins obje zadnje igre su 10/10, baš roba. Onda će se Baldur's Gate 3 prašit kao lud ako je tako i s njim (a što nebi bilo). I još malo medvjede zavodit
Fico Poceo oko 9 navecer i onda je bilo 3 ujutro.
Da, i onda idući dan u uredu dok lovim duplu dozu kofeina s bolovima u leđima…
Borba je na poteze?
Fico vjerno prebacene DnD5e mehanike.
Turn 2: fuck her right in the pussy
Turn 3: bear shapeshift
Turn 4:
fensisuperstar kiss the cock
- Uređivano
Kako bi ona žena iz Boljeg života rekla: Gospode Bože!
fensisuperstar Dobro si pokrio bear necessities DnD5e mehanika
Da bar ima RTWP combat. Ovak, teško da ću ikad odigrat.
Early Access je bio na granici neigrivosti zbog trivijalnih encountera koji traju po 10 minuta za 4 coina loota.
Zove se Early Access s razlogom. Doslovno je igra u razvoju, to medu ostalim ukljucuje i balans borbe i istrazivanja. Ovih nekoliko sati sto sam igrao je imalo puno vise istrazivanja nego borbe, a sama borba je poprilicno izazovna na nizim levelima. Ujedno se i osjeti jacanje jer se otkljucavaju nove moci koje ubrzavaju borbu ili ju pak usporavaju na preferirani tempo.
Neigrivost je bas imenica koja odlicno oslikava danasnje kritiziranje bilo cega – pretjerivanje.
Sori, meni je neigrivo kad mi combat encounter sa 6 basic mobova traje 10 minuta i to ako ne umreš. Naglasak na meni.
Nazovi to kak hoćeš.
Ok, popratio sam sad malo igru i ovu dramu oko scalea i mjenjam mišljenje.
Dajem šansu, combat mogu pregrmit, a možda mi se i svidi.