• Gaming Vijesti
  • Nakon najave “odnosa” sa medvjedom, pretprodaja Baldur’s Gatea 3 naglo je porasla

Larian <3 Eto, i onda vele nemojte radit igre s guštom. Momcima svaka čast, Original Sins obje zadnje igre su 10/10, baš roba. Onda će se Baldur's Gate 3 prašit kao lud ako je tako i s njim (a što nebi bilo). I još malo medvjede zavodit 😃

Fico Poceo oko 9 navecer i onda je bilo 3 ujutro.

Da, i onda idući dan u uredu dok lovim duplu dozu kofeina s bolovima u leđima…

Giphy - old danny glover GIF

Kako bi ona žena iz Boljeg života rekla: Gospode Bože!

Urlam. Naletio na ovo.

Turn 2: turns into a pig

Turn 3:

Da bar ima RTWP combat. Ovak, teško da ću ikad odigrat.

Early Access je bio na granici neigrivosti zbog trivijalnih encountera koji traju po 10 minuta za 4 coina loota.

Zove se Early Access s razlogom. Doslovno je igra u razvoju, to medu ostalim ukljucuje i balans borbe i istrazivanja. Ovih nekoliko sati sto sam igrao je imalo puno vise istrazivanja nego borbe, a sama borba je poprilicno izazovna na nizim levelima. Ujedno se i osjeti jacanje jer se otkljucavaju nove moci koje ubrzavaju borbu ili ju pak usporavaju na preferirani tempo.

Neigrivost je bas imenica koja odlicno oslikava danasnje kritiziranje bilo cega – pretjerivanje.

Fico

Sori, meni je neigrivo kad mi combat encounter sa 6 basic mobova traje 10 minuta i to ako ne umreš. Naglasak na meni.

Nazovi to kak hoćeš.

Ok, popratio sam sad malo igru i ovu dramu oko scalea i mjenjam mišljenje.

Dajem šansu, combat mogu pregrmit, a možda mi se i svidi.