Citat iz članka: Ako ne znate, velika je vjerojatnost da se zovete Patrik i živite pod kamenom. Jednom riječju "irac"
Dobra recka Fico ali 100-tka brate mili? To je preteška ocjena i igra mora biti zbilja savršena bez mana. Ako ona to jest onda sam u krivu i da joj treba dat najveće priznanje.
Volim RE svaku igru na svoj naćin ali budimo realni. FFA nije onda postojal a ni mnogi portali kada je izašao original ali oni koji jesu postojali nisu dali toj ponajboljoj tada igri 100 ili neku najvišu ocjenu. Ona jest bila među najboljima kada sad sa odmakom vremena gledamo na stvari.
Šta mogu zaključiti jest da svi samo na tu grafiku gledamo ja priznajem prvi jer jedino je ona vidno unaprijeđena u RE4. Izbacili su još neke djelove koji su tad bili smješni i prilagodili igru današnjem vremenu tako da bi ta igra ravnopravna ondašnjoj ocjeni. Grafika je tada od RE4 bila također vau ali u današnje vrijeme kad spojimo opčenito dobru igru i grafiku onda dobimo100.
Najbolja igra generacije koja je tek počela ali to je još igra remake prastare igre, To je onda apsurdno. E moja konzolaška generacijo, nema ti neke sjajne budućnosti kada će te rimejkovi proslavit i obilježit.