Ovi su 100 puta gori od onih što daju 1 3. epizodi TLoU jer bi ovi trebali biti objektivni, dok ovi user score nemaju tu obvezu.

chono Wired je inače poprilično renomiran medij na kojem volim pročitati dosta tema, no ova “recenzija” im je kolosalni promašaj.

Najgora recenzija u povijesti nevoli J.K.R i iskaljuje se na igri

Deadwalker opcenito je "novinarstvo" i woke sranje otislo predaleko. U negativu…

chono

Odurna igra. Fuj.

Dotična recenzentica igru nije ni igrala nego je pogledala par trailera u kojoj su teksture očigledno sa last gen verzije.

wooddiebone no, no, no, ne smijes je oslovljavat prema rodu ili spolu, jer to vrijeda osjecaje. Mozda je ona zapravo on ili ono.

Edit: evo ti, pa odluci… Mene bi ovo ubijalo, da nas jezik nema "vi" , pa automatski idem tako prema strancu, cak i na engleskom. Blazen nas jezik, 100 godina ispred ostalih 😁

Igra ima gorih problema od grafike. Zaboravljiva prica, jos losiji side questovi i grozna karakterizacija likova. Free roam, combat i cijelokupni ambijent su najjaci aduti ove igre.

Mozda malo fali produbljene rpg mehanike, jer buildovi ne postoje i samo equipas opremu sa najvisim statsima i gg. I da.. igra je prelagana

Ova recenzija je u rangu korejskog IGN-a koji je dao 6 igri GOW Ragnarok za koju je izjavio da je to DLC

Twillight ne znam zašto su ti dali downvote. Ako se već ide kritizirati igru, ovo je donekle način i otprilike su validni, nazovimo ih tako, problemi

Twillight

Ne slažem se sa svim, ali vidim od kud dolazi.

Meni najviše smeta generičnost komunikacije.

Likovi imaju karakter, ali kad razgovaraju s tobom, on najedamput nestane i slušaš neki neutralni razgovor bez puno komplikacija.

Fenix ne znam zašto su ti dali downvote.

Jer je hip i cool stavljati low effort slikice i palce dolje nego dati argumentirani odgovor zašto je ta osoba u krivu. Kužiš, moraš skupiti taj lajk, moraš nasmijati ekipu iz zadnje klupe. Ali da, borba se čini dosta laganom.

prayer

Meni je na hardu taman, ali counter i dodge promptovi su OP tak da ako samo na to paziš i imaš cajta, fajtovi su uglavnom bez izgubljenog healtha.

Pošto ja nisam baš metodičan u fajtovima i volim zajebat, nije prelagano.

S kojim guštom bi joj lupija otkaz da mogu.