Deadwalker opcenito je "novinarstvo" i woke sranje otislo predaleko. U negativu…

chono

Odurna igra. Fuj.

Dotična recenzentica igru nije ni igrala nego je pogledala par trailera u kojoj su teksture očigledno sa last gen verzije.

wooddiebone no, no, no, ne smijes je oslovljavat prema rodu ili spolu, jer to vrijeda osjecaje. Mozda je ona zapravo on ili ono.

Edit: evo ti, pa odluci… Mene bi ovo ubijalo, da nas jezik nema "vi" , pa automatski idem tako prema strancu, cak i na engleskom. Blazen nas jezik, 100 godina ispred ostalih 😁

Igra ima gorih problema od grafike. Zaboravljiva prica, jos losiji side questovi i grozna karakterizacija likova. Free roam, combat i cijelokupni ambijent su najjaci aduti ove igre.

Mozda malo fali produbljene rpg mehanike, jer buildovi ne postoje i samo equipas opremu sa najvisim statsima i gg. I da.. igra je prelagana

Ova recenzija je u rangu korejskog IGN-a koji je dao 6 igri GOW Ragnarok za koju je izjavio da je to DLC

Twillight ne znam zašto su ti dali downvote. Ako se već ide kritizirati igru, ovo je donekle način i otprilike su validni, nazovimo ih tako, problemi

Twillight

Ne slažem se sa svim, ali vidim od kud dolazi.

Meni najviše smeta generičnost komunikacije.

Likovi imaju karakter, ali kad razgovaraju s tobom, on najedamput nestane i slušaš neki neutralni razgovor bez puno komplikacija.

Fenix ne znam zašto su ti dali downvote.

Jer je hip i cool stavljati low effort slikice i palce dolje nego dati argumentirani odgovor zašto je ta osoba u krivu. Kužiš, moraš skupiti taj lajk, moraš nasmijati ekipu iz zadnje klupe. Ali da, borba se čini dosta laganom.

prayer

Meni je na hardu taman, ali counter i dodge promptovi su OP tak da ako samo na to paziš i imaš cajta, fajtovi su uglavnom bez izgubljenog healtha.

Pošto ja nisam baš metodičan u fajtovima i volim zajebat, nije prelagano.

S kojim guštom bi joj lupija otkaz da mogu.

darkfenix Zbog čega? Jesi igrao igru, ako jesi što je krivo što je on napisao? Mogao sam i ja lupati gifove po TLOU 2 temi i ismijavati tuđa mišljenja te davati minuse čisto jer sam željan pažnje pa opet nisam nego sam se argumentirano raspravljao sa svima na sve strane, poštivao sam tuda mišljenja iako sam smatrao da su kriva ali niti u jednok trenutku se nisam na ovakav način ponašao. Nismo više klinci a i oni koji jesu ako ih uopće ima se sigurno ne ponašaju na takav način.

Dati 1/10 igri je van svake pameti i očito je više poruka developerima nego išta drugo, ali kad netko napiše smisleni post sa nečime sto mu smisleni smeta konkretno oko igre dok je jedini protu argument tome minus i smješno sličica je u najmanju ruku dječije.

prayer Dojma da je taj gif stavljen zbog toga, sto se ama bas uvijek netko nadje na nesto zalit…ljudi su postali nesposobni uzivat u svom najdrazem hobiju, videoigrama, uvijek se netko nadje plakat oko necega. Ne nisam igrao, mozda jednog dana..

darkfenix A gle volim i ja filmove gledati pa opet nasjednem na nešto sto mi se ne sviđa pa napišem što mi smeta, isto kao ti ili kao bilo tko drugi. Dođeš na forumu i potrošiš 5 minuta da to napišeš ili koliko već samo da bi te dočekala ismijavanja bez argumenata. Nije ni problem tih 5 minuta ili koliko već, već čisto nepoštivanje i spuštanje tuđih mišljenja da se osjećaš dobro dok ti nekolicina daje petice jer si ih uspio nasmijati sa glupostima, a tebe koji si se ulogirao da napišeš nešto tko te jebe jel. Ima puno boljih načina komunikacije.

darkfenix upravo to, dobijemo najbolju Potter igru ikad, a i jednu od najboljih igri ikad i jos uvijek se nitpicka, borba je jebeno dobra, ako je nekome prelagana stavi na very hard, side misije su raznovrsne i zanimljive, prica je zasad jako zanimljiva sa misterioznom premisom, karakterizacija itekak postoji, ne znam od kud se to iscupalo, uglavnom igra je whole package

Kaj se mene tiče upvote, downvote i reakcije odmažu kvaliteti rasprave na forumu, al svjestan sam kolko je to uzelo maha općenito na svijetu i da ih hrpetina ljudi koristi samo zato jer su tu. Ja ih koristim masu, al trudim se samo za odobravanje.

Sindrom društvenih mreža. Twitch generacija. Zoomeri su počeli asimilirat opću populaciju. Stari mi se ne skida sa Facebook Reelsa.

Pogledajte Orville epizodu Majority Rule. Tak ćemo završit.

wooddiebone Ma gle, može se staviti i upvote i downvote i gifovi i linkovi i šta god ti padne na pamet dok god nije zlobno i da je arguentirano.

Inače gospodin Dunkey je ponovno izdao masterpiece na cijelu situaciju