• Gaming Vijesti
  • Resident Evil 4 Remake iznenadit će igrače s velikim promjenama

Možda je u neku ruku žalosno da mi je Remake jedne igre najiščekivanija igra godine , ali s obzirom da se radi o remakeu ponajbolje igre ikad… 😊😊

Možda će bit i skroz novih lokacija zbog tih sidequestova. Jedino se nadam da neće izbaciti / smanjit neke stare lokacije, osim što otok moraju poprilično prepraviti i poboljšati. Il bar izbacit da pucaju po nama.

Možda se fokusiraju na toplu ljubavnu priču između Salazara i Saddlera.

weky

TITANXIS

ne vjerujem da ce billy-a vracati iz resi 0, a Frank je bio u outbrake (ako se ne varam) koji je spinoff, tako da ne kuzim odakle si te izvukao. Jedini dodatni lik koji bi se mogao pojaviti je Wesker.

Tuhy Jedino se nadam da neće izbaciti / smanjit neke stare lokacije, osim što otok moraju poprilično prepraviti i poboljšati. Il bar izbacit da pucaju po nama.

Ne boj se. Bas imam osjecaj da ce napraviti cudo od igre i da su slusali fanove.

maverick ne vjerujem da ce billy-a vracati iz resi 0

sad si me prisjetio na njega da je bio u zero resiju sa još onom malom policajkom koja ga je htela ubit na početku, nemoj me lovit za imena jer ne pamtim ih ak je još bilo odavno.

Tuhy osim što otok moraju poprilično prepraviti i poboljšati

Potpis. Koliko god volio igru, ovaj dio mi nikad nije sjeo…

maverick ne vjerujem da ce billy-a vracati iz resi 0, a Frank je bio u outbrake (ako se ne varam) koji je spinoff, tako da ne kuzim odakle si te izvukao.

Gdje si ti zadnjih par dana? Bill i Frank su top tema, ne samo po forumu, vec cijelom netu. Weky je ovo vrhunski ubacio 🤣

Soul Bill i Frank su top tema, ne samo po forumu, vec cijelom netu.

To opet neke nebitne internet licnosti ala andrew tate i ona greta?! Takve stvari me zanimaju nas kako.

Koliko god volio igru, ovaj dio mi nikad nije sjeo…

Otok je imao odlicnih stvari, ali i losih. U cijelini je bio neki prosjek, ali definitivno ne los. Sa malo dorade ima potencijala biti gotovo jednako dobar kao selo i dvorac.

Soul

Opet TloU Ha-Ha-Ha. Pa dokle vise?! Fala kurcu sto me taj serijal zanima ko Trumpa placanje poreza.

Jebeni neki igraci taj Oklahoma Bill i Franky Beleven