Resident Evil 4 Remake iznenadit će igrače s velikim promjenama
Remake Resident Evila 4 bliži se izlasku u ožujku, a zahvaljujući Game Informeru otkrili smo nekoliko bitnih detalja i nove prikaze igre.
Remake Resident Evila 4 bliži se izlasku u ožujku, a zahvaljujući Game Informeru otkrili smo nekoliko bitnih detalja i nove prikaze igre.
Možda je u neku ruku žalosno da mi je Remake jedne igre najiščekivanija igra godine , ali s obzirom da se radi o remakeu ponajbolje igre ikad…
Možda će bit i skroz novih lokacija zbog tih sidequestova. Jedino se nadam da neće izbaciti / smanjit neke stare lokacije, osim što otok moraju poprilično prepraviti i poboljšati. Il bar izbacit da pucaju po nama.
Priča se da će promijeniti dio s Billom i Frankom.
Možda se fokusiraju na toplu ljubavnu priču između Salazara i Saddlera.
ne vjerujem da ce billy-a vracati iz resi 0, a Frank je bio u outbrake (ako se ne varam) koji je spinoff, tako da ne kuzim odakle si te izvukao. Jedini dodatni lik koji bi se mogao pojaviti je Wesker.
Tuhy Jedino se nadam da neće izbaciti / smanjit neke stare lokacije, osim što otok moraju poprilično prepraviti i poboljšati. Il bar izbacit da pucaju po nama.
Ne boj se. Bas imam osjecaj da ce napraviti cudo od igre i da su slusali fanove.
Tuhy osim što otok moraju poprilično prepraviti i poboljšati
Potpis. Koliko god volio igru, ovaj dio mi nikad nije sjeo…
maverick ne vjerujem da ce billy-a vracati iz resi 0, a Frank je bio u outbrake (ako se ne varam) koji je spinoff, tako da ne kuzim odakle si te izvukao.
Gdje si ti zadnjih par dana? Bill i Frank su top tema, ne samo po forumu, vec cijelom netu. Weky je ovo vrhunski ubacio
Soul Bill i Frank su top tema, ne samo po forumu, vec cijelom netu.
To opet neke nebitne internet licnosti ala andrew tate i ona greta?! Takve stvari me zanimaju nas kako.
Koliko god volio igru, ovaj dio mi nikad nije sjeo…
Otok je imao odlicnih stvari, ali i losih. U cijelini je bio neki prosjek, ali definitivno ne los. Sa malo dorade ima potencijala biti gotovo jednako dobar kao selo i dvorac.
maverick To opet neke nebitne internet licnosti ala andrew tate i ona greta?! Takve stvari me zanimaju nas kako.
Ne