Potpisujem sve što je napisano u članku.
Homofobi spuštaju ocjenu The Last of Us TV seriji. Nisu u pravu
Homofobi lol
Posrao bi i epizodu u kojoj se samo prikazuje ljubavna priča Joela i Tess. Baš čudno da takve epizode nema, možda jer su straight pa je to bzvz dns? Serija tj. sezona je o Joelu i Ellie i to želim gledati.
yayihi1804 ti nisi normalan
Da se može lockaju komentari? Napisati ovakav članak, puknuti ga na fb i onda pustiti komentare.. ne baš pametno.
Po mojem mišljenju je 3. epizoda glumački maestralna. Odlično pokazuje jedan istospolni odnos i nabijena je emocijama.
Očekivano od druckmana.
Naravno da je očekivano i da ce se zbog toga naci mnogo onih koji ce to namjerno abuseati u smislu nerealnog i lošeg ocjenjivanja.
Kada posvetiš gotovo cijelu epizodu na ovakvu tematiku možemo zaključiti da je to forsirano i da je propaganda,koliko god to bilo kvalitetno izvedeno i nerealno je ne očekivati loše komentare.
Mada se meni druckman ne sviđa iz više razloga, a ne samo zbog forsiranja istospolnih veza, ali to je sada manje bitno.
Kako ćeš preživjeti apokalipsu bez trpanja u guzicu
Asspokalipsa.
E moj autore, bitno da si ti u pravu. Kad od 9 epizoda jednu cilu epizodu posvete osobama čiji je odnos u igri apsolutno nebitan, sveden na pola minute i riječ "partner", onda znaš da se radi o ničemu drugom nego propagandi. Redatelji su potpuno nebitno režirali treću gay Romeo i Julija epizodu i ljudi su revoltirani. Homofobi nisu u pravu jer epizoda ne vrijedi 1/10, al nisu ni oni koji bi dali 9/10. Statistički gledano u svijetu ima manje od 5% homoseksualca i kad bi od 100 glumaca u prosjeku njih 5 bilo prikazano na ekranu kao homoseksualno mislim da ljudi nebi imali nikakvih problema. Međutim danas se obavezno na 5 "bitnih" uloga dodjeli 1 ili 2 homoseksualne i onda to premašuje debelo onih 5%. Normalno da ljudima ide na živce, a šta je to onda drugo nego propaganda. Epizoda je bila potpuni višak i to je činjenica.
MiaSanMia Statistički gledano u svijetu ima manje od 5% homoseksualca
otkud ti te brojke ?
fensisuperstar Ima 100 prijatelja i njih 95 koji su hetero i njih 4 koji su gay.
Masterpis epizoda
Jel to samo mene ne sekiraju geyevi ili nas ima još normalnih?
MiaSanMia ad od 9 epizoda jednu cilu epizodu posvete osobama čiji je odnos u igri apsolutno nebitan,
Igra je jedno, knjiga je drugo, film je treće ,serija je četvrto…Nije smisao da serija prati gameplay igre kroz devet epizoda tj. devet sati igranja. Autorsko je pravo i mogućnost napraviti djelo kakvo želi. Smisao umjetnosti je da zabavlja, educira, tjera na razmišljanje, šokira, zadivi, zadovolji, provocira….Za sad ova serija ima svega toga u dobrim omjerima.
Što se statistike tiče na svijetu ima 0% čovjekolikih hodajućih gljiva, pa onda valjda netko radi propagandu čovjekolikih gljiva. Kak se samo usude prikazivati hodajuće gljive kad je to nerealno i ne odgovara današnjoj statistici? Mene baš smetaju te gljive, neprirodne su…ne mogu iuamti djecu normali putem nego se razmnožavaju jako neprirodno.