• Gaming Vijesti
  • Homofobi spuštaju ocjenu The Last of Us TV seriji. Nisu u pravu

Asspokalipsa.

E moj autore, bitno da si ti u pravu. Kad od 9 epizoda jednu cilu epizodu posvete osobama čiji je odnos u igri apsolutno nebitan, sveden na pola minute i riječ "partner", onda znaš da se radi o ničemu drugom nego propagandi. Redatelji su potpuno nebitno režirali treću gay Romeo i Julija epizodu i ljudi su revoltirani. Homofobi nisu u pravu jer epizoda ne vrijedi 1/10, al nisu ni oni koji bi dali 9/10. Statistički gledano u svijetu ima manje od 5% homoseksualca i kad bi od 100 glumaca u prosjeku njih 5 bilo prikazano na ekranu kao homoseksualno mislim da ljudi nebi imali nikakvih problema. Međutim danas se obavezno na 5 "bitnih" uloga dodjeli 1 ili 2 homoseksualne i onda to premašuje debelo onih 5%. Normalno da ljudima ide na živce, a šta je to onda drugo nego propaganda. Epizoda je bila potpuni višak i to je činjenica.

Jel to samo mene ne sekiraju geyevi ili nas ima još normalnih?

buz

Ovo je najgenijalniji reply na forumu ikad 😂😂😂

MiaSanMia evo autora. Komentar ti je skroz na mjestu, ujedno i dokaz da se može iznijeti suprotno mišljenje bez vrijeđanja i vulgarnog rječnika.

MiaSanMia ad od 9 epizoda jednu cilu epizodu posvete osobama čiji je odnos u igri apsolutno nebitan,

Igra je jedno, knjiga je drugo, film je treće ,serija je četvrto…Nije smisao da serija prati gameplay igre kroz devet epizoda tj. devet sati igranja. Autorsko je pravo i mogućnost napraviti djelo kakvo želi. Smisao umjetnosti je da zabavlja, educira, tjera na razmišljanje, šokira, zadivi, zadovolji, provocira….Za sad ova serija ima svega toga u dobrim omjerima.

Što se statistike tiče na svijetu ima 0% čovjekolikih hodajućih gljiva, pa onda valjda netko radi propagandu čovjekolikih gljiva. Kak se samo usude prikazivati hodajuće gljive kad je to nerealno i ne odgovara današnjoj statistici? Mene baš smetaju te gljive, neprirodne su…ne mogu iuamti djecu normali putem nego se razmnožavaju jako neprirodno.

Sterlok

Nitko ni je rekao da autorsko pravo nije režirati seriju/filmove sebi po volji. Isto tako sam izrazio svoje mišljenje na temu što smatram da ljude revoltira. A vjeruj mi, ako se sada odjednom u svakom filmu i seriji počmu pojavljivati čovjekoliki ljudi gljive to će ljude sigurno više frustrirati🙂

Nisi rekao ali se čudiš kak jedna nebitna veza iz igre može postati cijela epizoda…može bez problema jer su zamislili na tom odnosu prikazati širi kontekst života nakon apokalipse, smisla života i životnih vrijednosti. Ono ljubav kao smisao života makar je svijet propao… a ljubav nema monopol na određeni spol, ljubav mogu osjetiti i životinje, di neće ljudi, a homoseksualci su ljudi kao i svi drugi, nema razlike…pa ne vidim problem ako se pokazuje i njihova ljubav bilo ih 5%, 1% ili 90%.
      Poanta je da su epizodi to odradili odlično, od glume do atmosfere melankolije i tuge.

Eto, barem je ova epizoda dokazala da većina onih koji tvrde da samo žele kvalitetno napisane gay likove, a ne "guranje LGBT propagande", zapravo to koriste kao opravdanje za vlastite komplekse. Long, Long Time je izvrsno napisana, režirana i odglumljena epizoda koja daje dodatnu dimenziju TLoU svijetu. Nažalost, mnogi to neće shvatiti jer sve što vide od trodimenzionalnih likova je to da su oni gay.

Izuzetno je privilegiran stav pristupiti kritici da se troši vrijeme na sporedne likove u seriji koja ima samo devet epizoda. Postoje ljudi koji diktiraju kako će serija biti strukturirana. Pričom, tempom, dijalozima, lokacijama. Za one koji ne znaju, gledatelji nisu ti ljudi i takva kritika jednostavno uopće ne drži vodu jer nema nikakve čvrste temelje, samo nagađanje.

Fico

Baš. U igri je tek par značajnih NPC-a (od kojih je Bill svakako jedan od) i onda neki zaglave na argumentu da se vrijeme gubi na sasvim sporedne likove u sezoni koja broji sasvim solidan broj epizoda da se ispriča šira priča i od same igre. Racionalizacija ftw.

Kaiserus Mislio sam reći: "njih je 100 prijatelja" Ne on + 100 prijatelja.

fensisuperstar Srećom humor ne treba biti ni činjenično, ni matematički ispravan. Inače bi se jako zabrinuli kad Tuhy priča pedo viceve.