tony hawks pro skater
O kojoj igri biste voljeli da se više priča o njoj?
Igre o kojima se ne priča? Mislite . . . DOSLOVNO Tisuću i Jedna Igra o Kojoj Se Ne Priča. Drago mi je da si pitao, FFA. lmao
ALI . . .
Trenutno sam raspoložen (čitaj: imam vremena) pričati o "samo" tri igre. Sve tri su izašle u upravo ovom mjesecu. WOW!!!!! . . . I sve tri igre skupa koštaju manje od 40 eura!!!! (Ako imate PS+ (Mislim: KO to nema PS+?!?! (Therefore, manje od 40 eura!!!!))) Nikad niste čuli za njih (jer živite KRIVO), i nikad niste vidjeli da je itko ikad pisao o njima. (Da, čak ni @Torgue!!) Što je najtužnije od svega zapravo.
Dakle, za sve te rijetke, ali prijeko potrebne indie štovatelje i proto-hipstere, za sve one koji drže do sebe, za sve one koji se žele dobro provesti uz video igre . . . pozivam vas (@Fico, @Miro, @krpa, @renda . . .) da se podružite sa mnom uz ove petnaestosekundne blurbove sljedećih igara:
4K 120 FPS 2D Kung Fu akcija u stilu tradicionalnih kineskih mangi koja prati tajvansku "Robin Hood" figuru iz Povijesti Pravog Života (lol) u autentičnoj rekreaciji Taipeija s početka 20. stoljeća za vrijeme japanske okupacije (jedan od najboljih gradova na svijetu!!! (ako inzistirate da elaboriram više na temu Taipeija . . . u pripremi za vas imam šestosatni materijal koji uključuje vaše gledanje glacijalno sporih filmova tajvanskog novog vala, i ne možete niti zamisliti koliko želim da me pitate za taj materijal)).
Nadrealizam u slice-of-life obliku ruralne Indonezije 90ih. Soundtrack toliko dobar da ćete plakati. Ili ćete htjeti plakati što ne možete zaplakati. Video igre kao umjetnost? Pričekajmo s okretanjem tog janjca. Video igre kao nešto što se isplati vidjeti? Napokon. Da, molim.
Video igre su cool kad su cool. A Space for the Unbound je cool, vjerujte mi.
Nelinearna horor igra inspirirana 80-ima i surealnom kinematografijom vođena gameplayjem koji se oslanja na sami zvuk igre, i . . . ČITAVA STVAR JE SMJEŠTENA U WALESU!!!! Samo idiot ne bi htio igru smještenu u Walesu.
(Molim vas, nemojte reći da izgleda kao PS1 igra. NARAVNO da izgleda kao PS1 igra. U tome i je stvar. Prekrasna je.)
Ok, to je to. To su tri igre o kojima se ne priča, a trebalo bi se, jer . . . iako se nećemo svi složiti da su ove igre odlične, svi (koji ih zaigraju) će se složiti da su zanimljive, a . . . otkriti ću vam tajnu: u ovom trenutku ove industrije—zanimljivo je najbitnije.
Kupovinom bilo koje od ove tri igre i dijeljenjem svojih dojmova na forumu mi produljujete život, tako da . . . ŽIVI I PUSTI ME DA UMREM ili ŽIVI I NE DAJ MI DA UMREM . . . nisu naslovi novih Bond filmova, već vaša odluka.
Hvala!!!!
Nagrade
- 100 od
Fenix
Sve tri su izašle u upravo ovom mjesecu. WOW!!!!!
Strogo gledano, jedino je A Space for the Unbound igra iz 2023.-e. The Legend of Tianding i Chasing Static su izašle 2021.-e, ali su tek sad dobili port za konzole.
Ali slažem se sa kolegom @k , nema jedna nego tisuću i jedna igra koje zaslužuju više pažnje nego što su dobile.
Morao bih proći sada sve što sam igrao za definitivni popis, ali uvijek mi na prvu padnu dva naslova:
OneShot - 2D avantura u kojoj vodite mačkoliko dijete kroz nepoznati, umirući svijet kako bi ste ga zajedno spasili
Treasure Adventure World - 2D Metroidvania inspirirana Legend of Zelda: Wind Wakerom i velikim naglaskom na istraživanje
The Last of Us.
- Uređivano
Chasing Static odigrao, no pao je u zaborav vrlo skoro nakon toga. U načelu mi se svidio, iako mi nije bio onako jeziv kao što bi volio.
Evo kontrapreporuke za @k : Iron Lung, Lost in Vivo i Night at the Gates of Hell. Vjerojatno si za njih već čuo ili čak odigrao, ali pašu za topic a i volio bi čut tvoje mišljenje za njih.
EDIT:
Također, Inscryption… zašto se više ne priča o spoju horora, found footage videa, kartaške igre i point & clicka sa promjenjivom retro estetikom, sam Bog zna. Nakon 50-ak sati konačno se zasitio igre, ali možda joj se budem vraćao.
frend i ja nedavno kupili, jebeno mesnato sa vrlo pametnim AI-em!
Evo odgovora, to mi je prva igra a možda i zadnja.
FF14
- Uređivano
4K 120 FPS 2D Kung Fu akcija u stilu tradicionalnih kineskih mangi koja prati tajvansku "Robin Hood" figuru iz Povijesti Pravog Života (lol) u autentičnoj rekreaciji Taipeija s početka 20. stoljeća za vrijeme japanske okupacije (jedan od najboljih gradova na svijetu!!! (ako inzistirate da elaboriram više na temu Taipeija . . . u pripremi za vas imam šestosatni materijal koji uključuje vaše gledanje glacijalno sporih filmova tajvanskog novog vala, i ne možete niti zamisliti koliko želim da me pitate za taj materijal)).
Ovo mi je iskočilo pod preporukama prije skoro godinu dana na Steamu i stoji mi na wishlistu. Mislim da će uskoro i doći na red. Grafički stil je stvarno predivan.
Nelinearna horor igra inspirirana 80-ima i surealnom kinematografijom vođena gameplayjem koji se oslanja na sami zvuk igre, i . . . ČITAVA STVAR JE SMJEŠTENA U WALESU!!!! Samo idiot ne bi htio igru smještenu u Walesu.
(Molim vas, nemojte reći da izgleda kao PS1 igra. NARAVNO da izgleda kao PS1 igra. U tome i je stvar. Prekrasna je.)
Ok, to je to. To su tri igre o kojima se ne priča, a trebalo bi se, jer . . . iako se nećemo svi složiti da su ove igre odlične, svi (koji ih zaigraju) će se složiti da su zanimljive, a . . . otkriti ću vam tajnu: u ovom trenutku ove industrije—zanimljivo je najbitnije.
Pogledao pet minuta, čisto da dobijem dojam o atmosferi. Čuo glazbu. Kupilo me, a bome ću i ja kupiti igru. Iz nekog razloga me uhvatio osjećaj kao da gledam S.T.A.L.K.E.R.
uvik sam cijenia tvoju iznenađujuće veliku ljubav prema ovoj --ovdje dosta ignoriranoj-- indie strani industrije. i nemoš virovat da sam toliko pogodia tajming i da si već nabavia ASftU!! btw šteta za tiandinga. previše si impulzivan. kupilo bi te do kraja, al jbg. DALMACIJA, razumin.
Torgue Strogo gledano, jedino je A Space for the Unbound igra iz 2023.-e. The Legend of Tianding i Chasing Static su izašle 2021.-e, ali su tek sad dobili port za konzole.
jbg, pričaš s isključivim i ignorantnim uživateljem konzola, da se tako izrazim i ne kažem ono drugo lol
ova prva igra koju si spomenuo je na ps store-u, tako da . . . imao si tu čast da mi povećaš backlog
za sve ove igre sam čuo, čak štoviše, za lost in vivo sam po prvi put čuo od tebe samog još davno i već tad sam napravio mentalnu bilješku, al jbg . . . čekaju se, DA (!), pogodio si: CONSOLE PORTOVI!!! lmao
ovaj iron lung je bolest!! to baš želim igrat.
za inscryption se ekipa kune, moli na koljenima danima, meditira, ne jede i baca se pod vlakove govoreći kako se radi o mini remek-djelu, ali ja ne vidim dalje od cijele te kartaške brije, a ako želiš da slažem nekakve kartaške deckove i da igram jebene karte, a nisi witcher i ne zoveš se gwent . . . NISAM ZAINTERESIRAN
(realno, probat ću igru kad bude 50ak dobrih starih hrvatskih kuna)
Fico Grafički stil je stvarno predivan.
Oui. viewtiful joe cool razina.
javi šta misliš kad (ako ) probaš igre. mislim da ćeš ih cijeniti.