Jadno, prejadno…bit ce puno nezadovoljnih fanova nakon ovog. Kako Persuona/Sorcerer voli reci..moje misljenje je da MS treba pokupit prnje i maknut se iz gaming biznisa…zauvijek!
Otkriveno je koliko će trajati sutrašnja Xbox Developer_Direct prezentacija. Ne očekujte iznenađenja
biver Mislim da su svi ocekivali daleko vise od ove prezentacije posto MS toliko dugo suti…neka iznenadjena, nove nenajavljene igre, a ne ove vec vidjene 100 prozvakane igrice…doduse Starfieldom ce me dobit da napokon kupim XSX ako bude dobra igra, a vjerujem da bude, samo treba izaci vec jednom.
Što se tiče očekivanja od ovog directa, mislim da su bili izrazito transparentni i nisu gradili lažni hajp, baš zato da netko ne bude razočaran. Ovako točno znaš je li to za tebe ili nije. Ja se recimo iznimno veselim Redfallu i jedva čekam vidjeti novi gameplay. Za Starfield znamo da će dobiti svoj show i to je OK.
Fico Moj hejt je usmjeren na MS kao kompaniju i stojim iza svojih rijeci…igram od 1986 i doslovno nikad prema iti jednoj kompaniji koja se nalazi u gaming industriji nisam imao ovakav stav kao prema Microsoftu, valjda to nesto znaci…osim ranih pocetaka sa Xboxom kad je bila druga ekipa za kormilom, nisu niti nece napravit nesto dobro u korist igraca, upravo kontra od toga, od tud i moj hejt, za razliku od ovih guzoboljnih tvz.gejmera koji placu i seru po svakoj igri, ako nije kako su si oni zamislili u svojom glavicama, katastrofa na sta je gejming spao.
I da.. iako ih ne volim kupujem njihov hardwer i igram na njihovim konzolama..cisto da se zna.
Ajde barem ne omalovažavaš druge.
- Uređivano
Ljudi isto više očekuju i od npr. State of Play iako Sony prije toga najavi što možemo očekivati na prezentaciji. Ista stvar je i sa Microsoftom koji je rekao što će biti i ne treba očekivati nešto novo. Problem je u nama što se bunimo što npr. Sony i Microsoft nisu prikazali nešto novo iako su prije toga jasno rekli što možemo očekivati
Pa pokazat će novu Forzu.
- Uređivano
Ne očekuj neki novi IP jer jedini koje rade najviše nove IP-ove su indie developeri koji su daleko kreativniji, a dok ostali idu na sigurno, npr. Microsoft, Sony, Nintendo, Sega, Ubisoft.... Umjesto novih IP-ova dobivamo većinom remake, remastere, nastavke..... i zbog toga indie developeri moraju biti uzori Microsoftu, Sonyju, Nintendu, Segi, Ubisoftu..... kako biti kreativan, a ne da rade samo remake, remastere, nastavke.
darkfenix Ljudi mi govore da sam brutalan iz razloga, zato sto se ne bojim reci nikome u facu onako kako je…ne zamotavam govno u celofan, mozda ti je i bolje onda da me ne upoznas uzivo, ne bi mogao podnjet to.
Postoji razlika između onih koji ovo gore i ovo čine na ispravan način. Tvoj način je jednostavno neispravan i nisi bez razloga bio banan već 100 puta. Neću dalje, jer nema smisla s tobom pričati na taj normalan način jer ga ti ne poznaš kak god da se ustaneš ujutro. U svakom slučaju smisao za loš humor imaš. I nagon 12-godišnjaka.
Da bar najave Lost Odyssey 2
- Uređivano
Možda će biti najavljena sutra na directu