Otkriveno je koliko će trajati sutrašnja Xbox Developer_Direct prezentacija. Ne očekujte iznenađenja
Što se tiče očekivanja od ovog directa, mislim da su bili izrazito transparentni i nisu gradili lažni hajp, baš zato da netko ne bude razočaran. Ovako točno znaš je li to za tebe ili nije. Ja se recimo iznimno veselim Redfallu i jedva čekam vidjeti novi gameplay. Za Starfield znamo da će dobiti svoj show i to je OK.
Fico Moj hejt je usmjeren na MS kao kompaniju i stojim iza svojih rijeci…igram od 1986 i doslovno nikad prema iti jednoj kompaniji koja se nalazi u gaming industriji nisam imao ovakav stav kao prema Microsoftu, valjda to nesto znaci…osim ranih pocetaka sa Xboxom kad je bila druga ekipa za kormilom, nisu niti nece napravit nesto dobro u korist igraca, upravo kontra od toga, od tud i moj hejt, za razliku od ovih guzoboljnih tvz.gejmera koji placu i seru po svakoj igri, ako nije kako su si oni zamislili u svojom glavicama, katastrofa na sta je gejming spao.
I da.. iako ih ne volim kupujem njihov hardwer i igram na njihovim konzolama..cisto da se zna.
Ajde barem ne omalovažavaš druge.
- Uređivano
Ljudi isto više očekuju i od npr. State of Play iako Sony prije toga najavi što možemo očekivati na prezentaciji. Ista stvar je i sa Microsoftom koji je rekao što će biti i ne treba očekivati nešto novo. Problem je u nama što se bunimo što npr. Sony i Microsoft nisu prikazali nešto novo iako su prije toga jasno rekli što možemo očekivati
Pa pokazat će novu Forzu.
- Uređivano
Ne očekuj neki novi IP jer jedini koje rade najviše nove IP-ove su indie developeri koji su daleko kreativniji, a dok ostali idu na sigurno, npr. Microsoft, Sony, Nintendo, Sega, Ubisoft.... Umjesto novih IP-ova dobivamo većinom remake, remastere, nastavke..... i zbog toga indie developeri moraju biti uzori Microsoftu, Sonyju, Nintendu, Segi, Ubisoftu..... kako biti kreativan, a ne da rade samo remake, remastere, nastavke.
darkfenix Ljudi mi govore da sam brutalan iz razloga, zato sto se ne bojim reci nikome u facu onako kako je…ne zamotavam govno u celofan, mozda ti je i bolje onda da me ne upoznas uzivo, ne bi mogao podnjet to.
Postoji razlika između onih koji ovo gore i ovo čine na ispravan način. Tvoj način je jednostavno neispravan i nisi bez razloga bio banan već 100 puta. Neću dalje, jer nema smisla s tobom pričati na taj normalan način jer ga ti ne poznaš kak god da se ustaneš ujutro. U svakom slučaju smisao za loš humor imaš. I nagon 12-godišnjaka.
Da bar najave Lost Odyssey 2
- Uređivano
Možda će biti najavljena sutra na directu
darkfenix zelim konkurenciju kao sto je bila nikad preboljena mi Sega, konkurenciju koja zna radit igre i koja ima tu gaming kulturu
SEGA mislio si na njihov moćni Dreamcast. Bio je on jak ali preskup, nije baš uspio u Europi. Imali su ga klinci imučnijih roditelja. Europa je golemo i poželjno tržište ali i tržište država sa slabijom kupovnom moći ako uzmemo slavenske narode koji čine veći dio Europe. Iz tih razloga manje su se radile i igre za DC i DC je neslavno završio.
- Uređivano
TITANXIS Nemoj se ljutit ali pises dezinformacije…naprotiv, Dreamcast je bio jako jeftina konzola kao prvo, drugo lose poslovne odluke, kao izdavanje raznoraznog dodatnog hardwera koji nije podrzavan od strane Sege u potpunosti sa softwerom, iznenadno napustanje Saturna kao primarne konzole, su napravile igracima skepticnim prema Dreamcastcu, plus na to lak piratluk i dolazak PS2 koji je obecavao puno vise graficki i imao ugradjen DVD player u sebi, sto je tada bilo nesto nevjerojatno…a i PS2 je hio u pocetku kompatibilan sa PS1, sto je znacilo igriv kompletni njegov library day one, su razlog Segine propasti, a ne ovo sta si ti napisao
Ma jok, šta bih se ljutio, ok ak je tako za DC.
Ovo kaj sam ja napisao negdje sam pročitao u novinama ili časopisima dok interneta još nije bilo, još ko klinac zašto ta konzola nije uspjela i sjećam se da se pisalo o tzv skupoći i manjku igara za konzolu. Jasno da je fleksibilnost i pristupačnost PS-a izgurao jednu takvu konzolu. Koga bilo tada briga za moćniji hardver, bitno da se rade više igara za bolji izbor igrača klinaca.
Ja je nisam imal nit znao puno o njoj ali sam znao da je bila moćnija od PS2 što sam i taj podatak negdje pročitao.