Ako će cijena novog PS5 i čitača biti kao sadašnji PS5 (ne mislim na cijene na našem tržištu) onda OK. Valjda će se prodavati i u sklopu nekakvog bundle-a.

Picek Koja je razlika? Moja kćer je u americi PS5 platila oko 6500 kn prije 3 mjeseca. Naravno, morala ga je čekati dva tjedna. Rijetko se nađe po sistemu plati i nosi.

prayer Zaboravio si dodati onaj dio u kojem platiš i čekaš da ga dobiješ preko mjesec dana po toj cijeni. Ja sam ga preko amazona kupio po još boljoj cijeni a onda su mi poslali da mi se narudžba otkazuje po toj cijeni jer je došlo do greške iako su mi transakciju odobrili i skinuli novce s kartice. Poslije su mi novce vratili. I kaj da se sad tužim s njima?

boja1964 ovo je direkt od Sonya, piše datum isporuke do 01.02. a poštarina 4€, možda je bolja situacija sada. Sumnjam da bi ga oglašavali da ga nemaju 🤷‍♂️

1 / 2

Oni su objavili, ja sam kupio a onda su me sterali u khurac. U principu to nije moj problem. Zašto su mi teretili karticu i zašto je transakcija prošla? Moj frend koji ima zastupstvo za nekoliko firmi greškom je nešto završilo na online prodaji, netko kupio. Skužili su u roku pola sata no prekasno. Kad su liku pokušakli objasniti da je došlo do greške lik ih je tužio. Rezime, morao je prodati po objavljenoj cijeni a on kao direktor je kašnjen a 5000 kn a firma s 20000kn zbog lažnog oglašavanja. Da sada i ja idem u sudski spor s jednim amazonom?

prayer Sad je problem što sony ne prodaje direktno u Hrvatsku već za sada samo u 5 zemalja u europi. Gledao sam taj oglas prije tjedan dana i razmišljao da uplatim, no nisam jer mi ne garantiraju neki rok isporuke i nisam siguran da će transakcija proći s obzirom na moju adresu. Stvarno ne znam. Budem probao pa javim ua koji dan dok sjedne plaća.

Ovdje je gola konzola na policama u trgovini 900 eur

prayer Artikl šalje direktno Amazon a poštarina je 16 eura, nema za manje. Datum isporuke nije određen već samo ide obavijest na mail kada bude na raspolaganju. Sve je neodređeno

boja1964 Ja sam ti u Austriji i normalno prolazi na moju adresu, vjerujem isto tako u Njemačkoj pa si od tamo za nekih 20€ možeš poslati preko mailboxa

Uz upisan kod za popust cijena je sasvim ok za današnje vrijeme

prayer Ako šalju za Zagreb a za sada me ne blokiraju nije problem u 16 eura poštarine. Nemam problema sa standardnom poštarinom. Tako sam uvijek do sada uzimao i nikad problem.

Sorcerer Da ti budem iskren nisam obraćao pažnju. Stalno mi nešto dolazi s raznim službama na firmu pa sve ostavljaju u uredu tako da većinu stvari niti ne vidim kada dođu.

prayer Samo kada stisneš da je za Hrvatsku računa ti HR PDV i transport