prayer Artikl šalje direktno Amazon a poštarina je 16 eura, nema za manje. Datum isporuke nije određen već samo ide obavijest na mail kada bude na raspolaganju. Sve je neodređeno

boja1964 Ja sam ti u Austriji i normalno prolazi na moju adresu, vjerujem isto tako u Njemačkoj pa si od tamo za nekih 20€ možeš poslati preko mailboxa

Uz upisan kod za popust cijena je sasvim ok za današnje vrijeme

prayer Ako šalju za Zagreb a za sada me ne blokiraju nije problem u 16 eura poštarine. Nemam problema sa standardnom poštarinom. Tako sam uvijek do sada uzimao i nikad problem.

Sorcerer Da ti budem iskren nisam obraćao pažnju. Stalno mi nešto dolazi s raznim službama na firmu pa sve ostavljaju u uredu tako da većinu stvari niti ne vidim kada dođu.

prayer Samo kada stisneš da je za Hrvatsku računa ti HR PDV i transport

Zašto više nema uredi objavu i zašto neće link povući? Bezveze, idemo nazad umjesto naprijed.

Na sva tri preglednika koja imam sam probao i niti na jednom ne mogu editirati post. To traje već neko vrijeme.

boja1964 Ma kako za transport, ja ti pišem da hr konzola dostupna za isporuku odmah bez ikakvog čekanja 😅

boja1964 Ja mislim da je, trenutno, ovo najpovoljnija cijena u HR za PS5 digital !