• Gaming Vijesti
  • Switch je ušao u TOP 3 najprodavanijih konzola svih vremena. Hoće li prestići PS2?

Hoće ako se proda više.

Lp

Kako i ne bi kad ga uvijek ima na stanju. U zadnjih godinu dana kad god PlayStationa nije bilo na nekom webshopu Switcha je bilo i to običnih verzija, OLED verzija, Lite verzija, različitih boja.. ne razumijem kako PS ima problema u proizvodnji, a Switch nema.

Brijac

Switch ima dosta stariji hardver koji je lakše proizvoditi u većim količinama nego najnovije čipove, hlađenja, matične i slično.

Tj. Hardver unutar Switch konzole je star najmanje 10 godina, a tehnologija ekrana je stara valjda 15 godina (za bazičnu verziju tj Lite i Og Switch ). Generalno ekrane nije problem nabaviti kao i mobilni hardver.

Switch je primarno mobilna konzola.

To me baš i ne čudi s obzirom da mladi gameri i nove generacije gamera više vole mobilnost igranja.

Pošto imam(o) Switch, PS4, Xbone, WiiU, Dreamcast, da sad ne nabrajam sve, ne znam za kog navijati 😭

tomotomo

Možda i je tak jer stvari su se preokrenule. Klinci su gazde!

Kad sam ja bil klinac mogao sam plejku igrat samo prije dnevnika sat i pol i ako nije nikaj bilo na tv nakon pa roditelji nisu imali kaj gledat pa i još uz molbu mogu li još malo igrati. Obično bi mi dali da još malo igram prije spavanja jer sam bio poslušan klinac.