• Gaming Vijesti
  • Switch je ušao u TOP 3 najprodavanijih konzola svih vremena. Hoće li prestići PS2?

Pročitaj na portalu
Članak

Switch je ušao u TOP 3 najprodavanijih konzola svih vremena. Hoće li prestići PS2?

VG Chartz, kojeg uzimamo donekle relevantnim za globalne rezultate prodaje igraćih konzola, objavio je kako je Nintendow Switch prestigao Game Boy na trećem mjestu vječne liste najprodavanijih svih vremena.

Hoće ako se proda više.

Lp

Kako i ne bi kad ga uvijek ima na stanju. U zadnjih godinu dana kad god PlayStationa nije bilo na nekom webshopu Switcha je bilo i to običnih verzija, OLED verzija, Lite verzija, različitih boja.. ne razumijem kako PS ima problema u proizvodnji, a Switch nema.

Brijac

Switch ima dosta stariji hardver koji je lakše proizvoditi u većim količinama nego najnovije čipove, hlađenja, matične i slično.

Tj. Hardver unutar Switch konzole je star najmanje 10 godina, a tehnologija ekrana je stara valjda 15 godina (za bazičnu verziju tj Lite i Og Switch ). Generalno ekrane nije problem nabaviti kao i mobilni hardver.

Switch je primarno mobilna konzola.

To me baš i ne čudi s obzirom da mladi gameri i nove generacije gamera više vole mobilnost igranja.

Pošto imam(o) Switch, PS4, Xbone, WiiU, Dreamcast, da sad ne nabrajam sve, ne znam za kog navijati 😭

tomotomo

Možda i je tak jer stvari su se preokrenule. Klinci su gazde!

Kad sam ja bil klinac mogao sam plejku igrat samo prije dnevnika sat i pol i ako nije nikaj bilo na tv nakon pa roditelji nisu imali kaj gledat pa i još uz molbu mogu li još malo igrati. Obično bi mi dali da još malo igram prije spavanja jer sam bio poslušan klinac.