• Gaming Vijesti
  • GeForce Now odsad pogoni RTX 4080. Pet puta brži od PS5 i XSX – 20 eura mjesečno

150,60 kn preračunato (za starije)

Za što? Da bih igrao W3 i CP2077 s RT-om? Ha, ha, ha. Samo vi zadržite svoje najnovije grafičke kartice i zavaljeni u fotelju gledajte kako tržište ove godine doživljava kolaps.

Koliko vidim na nabava.net, RTX 4080 košta više od 1500 eura. Ovo je kao uzmeš grafičku na leasing i svake dvije godine te prebace na bolju. Jedini preduvjet je odličan internet i malo slijepe ljubavi prema zelenom taboru.

chono Imaš 5g ruter? Jesi možda igrao neki MP nedavno? Koliki ti je ping?

Izgleda da to planiraju , mužnju gamera na mjesečnoj bazi jer toliko dižu i dizati će cijene garfa da će gaming postati luksuz, i kupovat će se grafe samo za posao. gameri u claud i mužnja.

StarFox_N imam od Telemacha, zivim u jebenoj sumi (doslovno) i ping mi je 30, 110 download i 30 upload.

chono Pas mater.

Meni varira između 60-90 na 4g.

Moram se prebaciti na 5g.

Tenks na info.

chono 240kn na 2 god.pretplate i opet ovisim onda koliko ih bude spojeno na odašiljač.Pa opet može strašno varirat brzina.

master_x to je istina, ako si u vecoj sredini, moze se dogoditi. Ja cekam sezonu i tuiriste da testiram