Zero Za što? Da bih igrao W3 i CP2077 s RT-om? Ha, ha, ha. Samo vi zadržite svoje najnovije grafičke kartice i zavaljeni u fotelju gledajte kako tržište ove godine doživljava kolaps.
master_x fensisuperstar Ježi ga.Pojedinci smo još uvijek za Tekom u brdu,u 2023.god.Naše pare im ne smrde.
master_x chono 240kn na 2 god.pretplate i opet ovisim onda koliko ih bude spojeno na odašiljač.Pa opet može strašno varirat brzina.
Deadwalker Koliko vidim na nabava.net, RTX 4080 košta više od 1500 eura. Ovo je kao uzmeš grafičku na leasing i svake dvije godine te prebace na bolju. Jedini preduvjet je odličan internet i malo slijepe ljubavi prema zelenom taboru.
chono StarFox_N imam od Telemacha, zivim u jebenoj sumi (doslovno) i ping mi je 30, 110 download i 30 upload.
Sterlok Izgleda da to planiraju , mužnju gamera na mjesečnoj bazi jer toliko dižu i dizati će cijene garfa da će gaming postati luksuz, i kupovat će se grafe samo za posao. gameri u claud i mužnja.
chono master_x to je istina, ako si u vecoj sredini, moze se dogoditi. Ja cekam sezonu i tuiriste da testiram