Ja sam skoro duplo više imao.
A moje pitanje je koliko Phil ima idla u tom svom vremenu?
Ja sam skoro duplo više imao.
A moje pitanje je koliko Phil ima idla u tom svom vremenu?
Ma igral je on moj k. Uz sav posel kojeg pretpostavljam da ga ima i kak ima vremena za igrice, nema šanse a ako ima onda kad spava pobogu? Ko će ga znat, ionak podebljavaju stvari a bilo bi i čudno da kao ne igra a radi za gaming industriju, ko bi kupoval igrice ak nit šef ne igra.
imao sam jedva 250 sati na pleji xD
Neznan kako viditi na boxu koliko je sati poslo. A i meni je Vampire Survivor odnio pun k vrimena
A najviše vremena je izdvojio na gow ragnarok i horizon forbidden west
ThaUrban Ja sam skoro duplo više imao.
amaterske brojke
Da vidim tvoje.
Vjerojatno mu to ulazi “u posao” pa moze igrati unutar 9-17h zbog “istrazivanja trzista”
Ja premalo, tih cca 1200 h igranja ove godine je sramotno. Nikako se posvetit igranju pa da tu ode po 3-4 sata u komadu svaki dan.
Najgori period dana mi je od 7-15h. Tu kad bih mogao ubacit sat dva igranja, uf.
Možda ima kap balkanske krvi…pa kao pravi šef jedino i igra za vrijeme radnog vremena
ThaUrban cca 400 sati path of exilea ove godine a nisam igrao 2 lige kako treba, samo ovu sad udaram ko sivonja a čitavu sam godinu igrao FF14… tako da…
Kazem ti amaterske brojke
Znači ja sam sad bacio računicu i dobio cca malo iznad 600h. Moraš bacit satnicu za FF
fensisuperstar "Currently in game", dok je screenshotao. Pišeš po forumu dok igraš, ne računa se.