TITANXIS Ma igral je on moj k. Uz sav posel kojeg pretpostavljam da ga ima i kak ima vremena za igrice, nema šanse a ako ima onda kad spava pobogu? Ko će ga znat, ionak podebljavaju stvari a bilo bi i čudno da kao ne igra a radi za gaming industriju, ko bi kupoval igrice ak nit šef ne igra.
Miro Neznan kako viditi na boxu koliko je sati poslo. A i meni je Vampire Survivor odnio pun k vrimena
fensisuperstar ThaUrban cca 400 sati path of exilea ove godine a nisam igrao 2 lige kako treba, samo ovu sad udaram ko sivonja a čitavu sam godinu igrao FF14… tako da… Kazem ti amaterske brojke 😃
Kikiller Ja premalo, tih cca 1200 h igranja ove godine je sramotno. Nikako se posvetit igranju pa da tu ode po 3-4 sata u komadu svaki dan. Najgori period dana mi je od 7-15h. Tu kad bih mogao ubacit sat dva igranja, uf.
ThaUrban fensisuperstar Znači ja sam sad bacio računicu i dobio cca malo iznad 600h. Moraš bacit satnicu za FF
fensisuperstar ThaUrban Moraš bacit satnicu za FF ne znam kako bi vidio to. Ali pogledat cu 😃 Flipper Ček Fensi, ti hoćeš reći da posljednja 2 tjedna prosječno igraš 15 sati dnevno PoE? i bit ću level 100 sa Juggernautom negdje prije nove godine 😃 Osim ako ne upgrejdam gear onda ću biti level 100 do božića 😃
Heat fensisuperstar "Currently in game", dok je screenshotao. Pišeš po forumu dok igraš, ne računa se.