• Gaming Vijesti
  • Igrali smo Pesticide, ekstremno težak ritam akcijski FPS, prvijenac domaćeg studija Nuclear Dog

Hehe! Inicijali isti kao sa još jednim poznatim devčinama.

Čini mi se zanimljivom igrom a još više me golica sam naslov, baš cool!

Pošto je FPS budem popratio samo na YT!

Baš sam neki dan vidio post u game dev grupama po facebooku i skužio da nikad nisam čuo niti vidio išta vezano za igru, a u svim živim game dev grupama sam po face-u što znači da dečki nisu nikakav marketing odradili, niti taj osnovni “besplatni”. Vidim da i na steamu imaju samo jedan jedini review što je jako loše jer kad se izda nova indie igra cilj je u što bržem periodu doći do 10 review-a kako bi se igra u store-u istaknula (tak neki qrac steam ima).

Šteta jer izgleda zanimljivo.

Brijac Znaci ti si kupio igru i ostavio review da im pomognes ? Ako im trebaju review-i i pozitivne ocijene zasto im ti ne bi pomogao ? Evo ja cu za tebe, znam da ti je tesko, kupit cu igru i ostavit review a ti samo nastavi biti konstruktivan kao i do sad, stvarno si od velike pomoci malim indie-ima iz Hrvatske. Svaka cast.

palacDva Kornjaca je jedan lik s bezbroj altova koji ima tendenciju trolati, pomislio je da si to ti. Jer čovjek kojeg si napao je stvarno poznat da pomaže domaćim indiejima, Brijac je dio scene i pomaže im, u jednu ruku i kroz portal na kojem nerijetko piše o njima i promovira ih.