• Gaming Vijesti
  • Igrali smo Pesticide, ekstremno težak ritam akcijski FPS, prvijenac domaćeg studija Nuclear Dog

Pročitaj na portalu
Članak

Igrali smo Pesticide, ekstremno težak ritam akcijski FPS, prvijenac domaćeg studija Nuclear Dog

PESTICIDE je čistokrvna akcijska retro refleks FPS indie igra razvijena od domaćeg tročlanog Nuclear Dog tima. Nasilje, brzina i zamah pomiješani a dozom “oldskul duke nukem” humora čine jedinstvenu kombinaciju.

Hehe! Inicijali isti kao sa još jednim poznatim devčinama.

Čini mi se zanimljivom igrom a još više me golica sam naslov, baš cool!

Pošto je FPS budem popratio samo na YT!

Baš sam neki dan vidio post u game dev grupama po facebooku i skužio da nikad nisam čuo niti vidio išta vezano za igru, a u svim živim game dev grupama sam po face-u što znači da dečki nisu nikakav marketing odradili, niti taj osnovni “besplatni”. Vidim da i na steamu imaju samo jedan jedini review što je jako loše jer kad se izda nova indie igra cilj je u što bržem periodu doći do 10 review-a kako bi se igra u store-u istaknula (tak neki qrac steam ima).

Šteta jer izgleda zanimljivo.

Brijac Znaci ti si kupio igru i ostavio review da im pomognes ? Ako im trebaju review-i i pozitivne ocijene zasto im ti ne bi pomogao ? Evo ja cu za tebe, znam da ti je tesko, kupit cu igru i ostavit review a ti samo nastavi biti konstruktivan kao i do sad, stvarno si od velike pomoci malim indie-ima iz Hrvatske. Svaka cast.

palacDva Kornjaca je jedan lik s bezbroj altova koji ima tendenciju trolati, pomislio je da si to ti. Jer čovjek kojeg si napao je stvarno poznat da pomaže domaćim indiejima, Brijac je dio scene i pomaže im, u jednu ruku i kroz portal na kojem nerijetko piše o njima i promovira ih.