Evo, samo da negdje nađem tih 200 sati i nabavlja se. Moram priznati da ni P5:Strikers nije bila uopće loša.
Recenzija | Persona 5 Royal
Persona 5 je najbolja igra ikad napravljena.Po tome zaslužuje čistih 100.Kao nekakav simbol savršenstva i čisto kao sveti gral koji stoji pred drugim devolperima da vide kako se radi igra.
Igra koja te definitivno promijeni.To je teško napraviti in real life a ne jedna igra.
Kikiller Još da nema jedno 5 verzija igre nebi riječ rekao…to im najviše zamjeram…čisti cash grab.
Nikad cuo za igru, a bolje da nisam ni pogledao o cemu se radi…
doctorfreak Kao da je samo jedno izdanje, onda bi bilo super i svi bi to odigrali? Think again. Ti svi dodaci nisu presudni i originalna igra s PS3/PS4 nije ni u kojem slučaju raskomadana ili nedovoljno duga i nedorečena (dapače, mnogi će zamjeriti što u prosjeku traje debelo preko 100h). Ima ljudi koji će kupiti i igrati svako reizdanje Persone ( @AbelKOsMos mi pada na pamet, lol) i teško da im netko i to može zamjeriti s obzirom da se ovakva igra nađe jedanput ili par puta u najboljem slučaju svake generacije. P5 je sinonim za JRPG danas i boljeg jednostavno nema.
chono ja sam čuo. čak i imam neku personu u libaryu, ali mislim da moraš biti veliki manga/japanese style fan boy da bi to ovako ocijenio, vjerujem da je igra dobra, ali to je fantazija i to malo žešća, ja se ne mogu uzbudit jer neki lik u igri skuplja cvijeće kako bi napravio duplikate drugih likova i slično, tak da jbga
- Uređivano
chono Nikad cuo za igru, a bolje da nisam ni pogledao o cemu se radi…
Uvijek je dobro biti open-minded. Da nisam, nebi odigrao valjda 50% igara koje mi "ne leže". Japanska manga i anime stvarno jesu specifična roba, ali na najbolji mogući način. Hrpa animea, između ostaloga i Cyberpunk Edgerunners, je vrlo blizu vrha ponude što se može pogledati i doživiti. Hrpetina animea je 10 puta zrelije štivo od pukih filmove koje svi gledaju, nečesto uz 100 puta bolju poantu i emocije na mjestu.
Nightyx ja se ne mogu uzbudit jer neki lik u igri skuplja cvijeće kako bi napravio duplikate drugih likova i slično, tak da jbga
Ne znam točno što si ti igrao, ali Personu 5 nisi I u redu je da te sve ne zanima, ali ne moraš biti fanboy da nešto voliš, možeš jednostavno cijenit nečiji izričaj o kojem velika većina ovdje nema pojma, ali kompetentna je pisat gluposti. Vaš gubitak na kraju dana, ali nemojte onda zagađivati dobru vibru i čovjekovu recenziju uplitanjem u nešto što uopće ne kapirate.
Moj primjerak je stigao prije tjedan dana, cash grab jeste, ali bio je poklon za rođendan. Samo da malo razgrnem raspored pa se bacam na novih 150h užitka uz najbolju igru zadnje 2 ako ne i više generacija. Nije uopće čudno što to svatko tko ju je odigrao i voli žanr kaže, čak i ovaj @Kikiller koji se odupirao a fan je tog svega
@alexy Svaka čast, sad čekam PS6 recu ili PC port u 120 FPS-a
Ne moras uopste biti neki veliki ljubitelj "manga-anime stila" treba samo da volis dobru pricu, dobre likove, super fluidnu borbu i sve ostale kvaliteta dobrog RPG-a.
Zero Kriv sam, ovu PS5 verziju apsolutno nema smisla kupovati ako se vec ima Royal za PS4 ali ja stvarno volim ovaj serijal i ovu igru tako da zelim imati ovaj steelbook i naravno odigrace se ponovo.
Atlus-u je cash grab srednje ime
AbelKOsMos Atlus-u je cash grab srednje ime
Čak mi nebi bilo žao ni da sam kupio sve verzije igre po punoj cijeni, jednostavno igra to zaslužuje. Arigato Atlusato
Dok prave ovakve igre i super steelove ja cu biti sretna ovca za sisanje.
ABeeeeeel Kosmos
- Uređivano
chono Igre su prvenstveno vizuali
A Persona 5 ima možda i naljepši art koji sam doživio u igrama anime stila. Sve što pišeš je apsolutno tvoj osobni ukus, a mislim da to nebi trebao bacati ovdje u temu recenzije, čisto da budeš fer, jer puno si puta iznesao ovo mišljenje, i puno puta smo se već svađali Više nećemo, ali budi fer
Zero Kad izađe "nova" Persona pa nastane mosh pit nas ovaca:
Želim da me pregazite, kao što bivam u svakom moshu