chono Nikad cuo za igru, a bolje da nisam ni pogledao o cemu se radi…
Uvijek je dobro biti open-minded. Da nisam, nebi odigrao valjda 50% igara koje mi "ne leže". Japanska manga i anime stvarno jesu specifična roba, ali na najbolji mogući način. Hrpa animea, između ostaloga i Cyberpunk Edgerunners, je vrlo blizu vrha ponude što se može pogledati i doživiti. Hrpetina animea je 10 puta zrelije štivo od pukih filmove koje svi gledaju, nečesto uz 100 puta bolju poantu i emocije na mjestu.
Nightyx ja se ne mogu uzbudit jer neki lik u igri skuplja cvijeće kako bi napravio duplikate drugih likova i slično, tak da jbga
Ne znam točno što si ti igrao, ali Personu 5 nisi 😃 I u redu je da te sve ne zanima, ali ne moraš biti fanboy da nešto voliš, možeš jednostavno cijenit nečiji izričaj o kojem velika većina ovdje nema pojma, ali kompetentna je pisat gluposti. Vaš gubitak na kraju dana, ali nemojte onda zagađivati dobru vibru i čovjekovu recenziju uplitanjem u nešto što uopće ne kapirate.
Moj primjerak je stigao prije tjedan dana, cash grab jeste, ali bio je poklon za rođendan. Samo da malo razgrnem raspored pa se bacam na novih 150h užitka uz najbolju igru zadnje 2 ako ne i više generacija. Nije uopće čudno što to svatko tko ju je odigrao i voli žanr kaže, čak i ovaj @Kikiller koji se odupirao a fan je tog svega 😃
@alexy Svaka čast, sad čekam PS6 recu ili PC port u 120 FPS-a 😃