Dobra reca makar se ne slazem s par stvari.

Prvo, kampanja jedna od najlosijih u serijalu? Prvi glas.

Bugove koje si spomenuo su u ovom trenutku fixani, ili samo ja imam srece jer meni osim par crasheva prvih par dana igra radi besprijekorno.

Los progression? Ne bih se slozio iz razloga jer su primjerice attachmenti zakljucani iza levelanja odredenih puski, sto te tjera da izades iz komfor zone i igras sa svime i svacim, a fala bogu ima 51 oruzje ak se ne varam.

Ne znam sto si mislio na ovo sa scoreboardom, pa pise sve sto treba ovisno o modu?

Ostalo si sve on point, al kampanja me bas bode u oci 😛

Odlicna reca igra nikako nezasluzuje priko 8/10,po meni su pogodili u glavu sa onim najbitnijim a to je gunplay/gameplay djelomicno sound a ostalo kaska sta za najvise ocijene nikako nebi smilo biti.To bi trebalo bit pravilo koje se nekad zaobide npr. u EldenRingu koji ima 96na meti iako nije relesa u najboljem stanju .

Čekam da M$ konačno kupi Activision pa da odigram kampanje na GejmPassu.

I mene čudi ovo za kampanju jer svatko tko je igrao kaže da je jedna od najboljih.

escoban jer je isto napraviti linearni fps i open world rpg sa razlicitim klasama i stilom igranja…

Usporedi ovo sa fpsom koji je dobio vecu ocjenu, pa imas relevantnost.

chono Nema veze mora biti ispolirano,ako RDR2 moze releasati bez takvih problema onda moze i EldenRing.

escoban RDR2 je imao bugove kad igraš misije za medalje, imam i dokaze na svojim videima 😃

Bugova ima i bit će, ali niti Elden niti RDR2 nisu imali groudbraking bugove ili nešto slično. Tak da ne vidim kakve to probleme imaju navedene igre.

"Očevi, majke, djedovi, bake, popovi i pape. Svi znaju što je Call of Duty."

@Fico - Zašto krećeš recu s takvih pretpostavkama? 😃 Ja ne znam.

escoban emmm ja sa Elden Ringom nisam imao niti jedan problem, rusenje ili bug u 122h igranja, dok je RDR2 bio neigriv 2 tjedna na izlasku, jer se krsio, nije bilo zvuka i nije koristio sve jezgre CPUa.

Poanta je da fps nije bas usporediv sa takvom vrstom igre. Usporedi ovaj cod sa Doomom ili HL2 i vidjet ces da mu nije mjesto u tom drustvu.

Čudni ste mi malo s tim ocjenama, prvo šok za Gotham Knights, a sada i mw2, no dobro, svatko ima svoje misljenje, meni je ovo najbolji cod u zadnjih nekoliko godina doslovce, a gotham knights tesko razocaranje, al eto, svaka cast na trudu

chono dok je RDR2 bio neigriv 2 tjedna na izlasku, jer se krsio, nije bilo zvuka i nije koristio sve jezgre CPUa.

RDR2 nije imao izlazak tad kad kažeš nego godinu dana prije i bio je tehnički poprilično ispoliran.

Ovaj COD je dosta janky. Pogotova kampanja koja ima jako dobru koncepciju, ali postoji ogromni mismatch kad usporediš npr. kvalitetu prezentacije i koheziju narativa koja ne postoji.

Ja ne znam o čemu se igra radi. Na žalost. Igra nema ekspoziciju i ne djeluje kao nastavak prethodne nego kao spin-off jer se masu stvari prešućuje i ne komunicira igraču.

Tranzicija između Dark Water i Alone izgleda kao da fali dva CGI filma ili bar jedna misija između.

wooddiebone ja igram na PCu i pisem svoje iskustvo, kao i mnogih drugih pomocu kojih sam fixao problem prije sluzbenog patcha.

Tim jos gore, jer su godinu dana nakon launcha izbacili jos gori proizvod…

Boli me qurac za kampanju i za grafiku i sve ostalo. COD se igra zbog multija. A tu mi se sere od muke.

Najgora veze i najgori serveri u životu, od kad igram Cod, a igaro sam svaki do sad. Od 100 partija 5 valjaju, pa to nisam doživio nikada. Stvarno imam tolerancije jer znam što igram, ali ovo je teški izmet. Gubljenje paketa u igri nisam imao nikada, sada je to svaki drugi meč konstanta. Tolike oscilacije u pingu tokom partije nisam vidio nikada. Da krenem sa pingom 60 i da on ode u 130-140, pa di je to normalno.

U ono malo partija gdje mi je veza koliko toliko normalna napravim dar-mar, tako da stvarno nije do mene. Jer sam se već pitao koji kurac ja to radim, zar sam toliko propao, ostario i sve to, ma nabijem ih sve na qurc redom!

Samo se nadam da kada puste Warzone da ce to doci do neke normale zbog odljeva igrača u taj mod.

chono

Ma znam, al sam velim da nije tu stvar nesposobnog developmenta nego portanja, a Rockstar baš ima lošu povijest s PC portovima. Sjeti se kakav je GTA IV bio krš i lom. Cyberpunk je bio mila majka za to 🤣

Zapravo tu negdje je bilo na last genu.

wooddiebone sto je opet iskustvo mene kao krajnjeg korisnika. Elden Ring bez problema, RDR2 sa problemima 😊 ja sam iskreno od Eldena ocekivao hrpu problema, na kraju dobio jedno od najugodnijih gaming iskustava opcenito, samo upalis igru i sibas, sve radi, nista nije problematicno. Prilicno impresivan posao od From Softwarea

chono

Čuo sam masu kritika za Elden da nije gotov i da ima velikih tehničkih problema, al nisam ulazio dublje.

Ali ja sam isto lik koji ima sreće s bugovima čak i u krševima.

wooddiebone itekako je dovrsen. Svaka regija ima svoje zasto i kako, a sama kolicina sadrzaja moze posramiti mnoge igre u zanru.

Tehnickih problema zaista nema, u biti ovo je DS na steroidima.

Bogami ja u Eldenu neznan jeli san imao iti jedan bug.

A tu je doslo pola igre nema sejvanja napravljenih oruzja nema barake nema hardcorea ma nemogu se ni sititi svega, oruzja nebalansirana onaj sniper je naporan za popizditi. Mape su jako loše i moran priznati da mi ovaj cod ima najgoru vezu do sad, oscilacije su katastrofalne jucer nikome u chatu nije radilo. Nakon pocetnog odusevljenja moran reci da je MW1 ipak daleko bolja igra bio

Elden je GOTY. Džabe sve rasprave kad je tako.