darkfenix
Oni koji imaju PS2 bi i bili možda sretni a ja i ne jer ga nemam, hehe!
Neka ide tehnologija i svijet idu naprijed, nemam ja niš protiv. S druge strane imam filing da ti imaš neku netrpeljivost prema onome što se dogodilo, smatraš to lošim razdobljem koje treba što prije zaboraviti i boriš se bezveze sa vjetrenjačama, pa bilo nešto i dobro da se zbilo. Vrijeme je relativno i sve tri dimenzije su povezane i u sinergiji.
Moraš poštovat prošlost da bi uživao u sadašnjosti i imao bolju budućnost a ne težiti samo nekoj ultra modernoj budućnosti, letiti u svemirskom brodu i istraživati nove svijetove, nemoj se žuriti, to ide polako, budućnost koja će možda takva i doći sama po sebi i to niko ne osporava.
Zbog toga ja ne vidim neki problem da još godinu dvije izlaze igre i za prethodne generacije konzola i to ne smatram hendikepom a niti bi tebi trebao biti.
I kad jednom prestanu izlazit igre za prošlu generaciju nikom ništa jer do tad vjerojatno više nit neću gejmat.
Verzija igara za PS5 bit će grafički bolja od PS4 verzije i jedino PS4 igrači mogu sa te strane bit zakinuti ali mene osobno to ne dira ni 1% jer grafika mi je i više nego zadovoljavajuća koja se zbila za prošlu generaciju konzola. Videoigre su ionako stvar zabave a ne prestiža,