darkfenix
Imam ja odlično računalo koje pokreće igre jako dobro, no ja i ti na kraju igramo istu igru, imamo isti doživljaj dok ju igramo i nije niti po čemu drukčija nego po grafici koju igru niti po čemu nečini lošiju od one na PC ili na next gen konzolama. Imaš masu igara koje se ne baziraju na grafici poput Valheim koji mi prvo pada na pamet koji je ruku na srce zabavniji i ugodniji od velike večine AAA igara. Hades je igra koja se više bazira na artu, i ta igra je osvojila GOTY a imaš pun K takvih igara gdje je grafika u potpunosti nebitna. Kao što sam rekao dobra igra ne znači dobra grafika, jer tebe na kraju dana zabavlja sama igra a ne grafika.
darkfenix ali ako vec imam nesto, zasto ne bi bio sretan da imam i igru koja ga iskoristava…
Pa gledaj ako ćemo tom logikom što bih ja ili tko god drugi se igra na PC kao primarjnoj platformi reći za konzole koje su oduvijek bila najslabija karika gaminga i oko koje se grafika okreće? Treba jednostavno gledati igre kao zabavni mediji koji sebe iskazuju kroz priču i gameplay primarno, dok je sve ostalo bonus.