Znači idu na gameplay trice, nema šanse da bude ono pnc izdrkavanje orijentirano na miš i tipkovnicu. Što je zapravo super, u W1 je skoro sve bilo odlično osim gameplayja.

Tzereen Dobro nije fer neuzet 2x po 80eurica 😂

Bas sam zelio Witcher rmk igrao sam samo Wildhunt

Super vijest. Žao mi je jedino što jako puno ljudi ne žele OG jedinici dati ni šansu. Igra je definicija eurojanka, ali ima jednu od najsnažnijih atmosfera ikada napravljenih u igrama, popraćeno soundtrackom koji će se slati svemircima u drugu galaksiju na pozlaćenim gramofonskim pločama. Igretina.

Za one koji misle da se lako ukomponira i dvojka: The Witcher 2 je bio dvije igre u jednoj. Jedna odluka na trećini igre nudi posve drukčiju priču prepunu drugih likova i drugih lokacija. Bome je i jedinica pravi RPG. Nisu to male igre.

Fico jedinica ima bogovsku atmosferu. Jedan od najboljih OSTova koje sam cuo u igrama, a i RPG elementi su super. Bas odlicna igra! Ova vijest me razveselila

chono Pročitao na poslu vijest, došao doma i stavio skidati jedinicu… Dvojka je odlična, trojka je jedna od najboljih igara svih vremena, ali jedinica mi je najdraža.

Fico tako bi i ja poslozio. Bokte kakav serijal! Svaki dio poseban na svoj nacin. Znas sto je mene fasciniralo? Kako su u jedinici napravili onaj build up sa hellhoundom u onoj truloj grafici. Nevjerojatno

Znači kupuje se bez razmišljanja, jebe mi se.

Sve tri igre su super. Samo ljudi kad to sve hebeno odigrati? Pa samo w3 imaš šta preko 100 sati igrati.

Ce neko pazari CDPR, najavili 7 igara odjedared….ako ne dizu cenu jebes mi sve.

Samo da ne bude ona kenja od kombata iz originala i igrat će se.

S obzirom da jedinicu nisam igrao ovome se jako veselim!

Zero I onog jebenog backtrackinga kad sam isao do i van močvare valjda 50 puta. Daj mi fast travel plox

No u današnjem svijetu teško da će biti one karte kad povališ žemske 😃

deathwish A da, to sad više nije "in", previše je seksistički i proklamira se rizično seksualno ponašanje. Vjerojatno ništa od skupljanja kartica i "moraš povalit sve" podigre. Tugica.

Zero čemu onda igrati opce, literaly unplayable

Zaozbač jedina smiješna scena od toga je kad mi neka žena dala jer sam joj pureci batak il takvog nes dao