chono Fico jedinica ima bogovsku atmosferu. Jedan od najboljih OSTova koje sam cuo u igrama, a i RPG elementi su super. Bas odlicna igra! Ova vijest me razveselila
Fico chono Pročitao na poslu vijest, došao doma i stavio skidati jedinicu… Dvojka je odlična, trojka je jedna od najboljih igara svih vremena, ali jedinica mi je najdraža.
chono Fico tako bi i ja poslozio. Bokte kakav serijal! Svaki dio poseban na svoj nacin. Znas sto je mene fasciniralo? Kako su u jedinici napravili onaj build up sa hellhoundom u onoj truloj grafici. Nevjerojatno
doctorfreak Sve tri igre su super. Samo ljudi kad to sve hebeno odigrati? Pa samo w3 imaš šta preko 100 sati igrati.
deathwish Zero I onog jebenog backtrackinga kad sam isao do i van močvare valjda 50 puta. Daj mi fast travel plox No u današnjem svijetu teško da će biti one karte kad povališ žemske 😃
Zero deathwish A da, to sad više nije "in", previše je seksistički i proklamira se rizično seksualno ponašanje. Vjerojatno ništa od skupljanja kartica i "moraš povalit sve" podigre. Tugica.
deathwish Zero čemu onda igrati opce, literaly unplayable Zaozbač jedina smiješna scena od toga je kad mi neka žena dala jer sam joj pureci batak il takvog nes dao