Puno ljudi je kupilo BOX i pretplatu za ukras.
Čak trećina Xbox igrača odustala je od Deathloopa već nakon prvog paljenja
Kolko takvih igara ja imam u libraryu koje sam odigro malo i ugasio i zbriso, vise od pola
Deathloop definitivno nije zq svakog, mogu razumiti ovaj podatak.
Meni je Deathloop baš vrh bio, doduše meni su sve arcane igre odlične (dishonored, prey)
Kakva igra toliko se i igrala, zadnja kupljena sto se mene tice od ovog studija.
Odustao sam od nje još u samoj najavi. Vidim nisam puno ni propustio.
led_zeppelin Ja se iskreno ne sjecam jedne AAA igre ( ako uopce spada u tu kategoriju ) a koja me toliko odbila od igranja/kupnje samo jednim pogledom trailera i pregledom gameplay videa od par minuta.
Djeluje kao nezanimljiv dosadan poluproizvod koji se reklamira kao revolucija gameplayom i pričom. Ni džabe ne zelim igrati i siguran sam da ništa ne propuštam mada znam da nije fer suditi bez probe.
Igra je vrhunska.
doctorfreak Zato sto te nimalo ne zanima ta ideja ni kako je to izvedeno kao ni mene. Nista me kod te igre ne privlaci, dapace sve sto sam vidio mi je odbojno, ali mozda bi i ja odigrao tih 15 minuta samo da vidim o cemu se tu radi. Makar sam 95% siguran da bi odmah bilo delete application.
doctorfreak ma odbilo me cim sam vidio da je 1st person. Vremena “crysis”,”cod” igara su iza mene uz to sto ima slican koncept kao returnal. Uopce me igra nicim nije privukla. Ne znam cak joj i ne moram dati sansu da znam da bi ju 99% obrisao u prvih 1h gameplaya ako ne i manje.
Inače i općenito prihvaćene igre završava jako malo igrača, a oni koji igru odigraju par puta se valjda boje u jednoznamenkastim postocima. RDR 2 je završilo samo 22% igrača.
RDR2 and Assassin's Creed data reveals how few people complete games - GameRevolution
- Uređivano
Sterlok Clanak je skoro 4 godine star tako da nije relevantno, ali razumijem point, da. Stvar je u tome da puno manje igraca zavrsava igre nego sto mislimo ukoliko imaju ovako ogroman broj igara na raspolaganju. Ja kad sam bio klinac i igrao na Sega Mega Drive 2, sve igre sam presao hrpu puta, igralo se ono sto se kupilo, dakle 1 igra po 3-6 mjeseci i onda kad sam skupio pare onda sam kupio drugu i tako dalje. Ovdje samo na ps4 u libraryu imam 450 igara i od toga zavrseno valjda 5%.
Nemam pojma o čemu vi pričate ali ja sam u igri jako uživao. Jest da ima čudan početak gdje ne znaš što bi sa igrom no nakon par sati igre kad skužiš mehanike i neke sitnice sve postane vrlo zabavno. Priča nije nešto bajna ali je zato gameplay izvrstan sa odličnim art stilom, dobrim humorom i super glazbom. Način na koji je igra prezentirana joj je najveća mana, no ako se pređe preko toga ostaje jedna vrlo dobra igra sa ogromnim replay value-om i hrpom zabave.
Radi se o odličnoj igri. Zna se da Arkaneove igre nisu za svakoga.
Komentari tipa nisam probao ali čini mi se odbojno i ne moram ni probati govori o vašem ukusu a ne o samoj igri.
Ja osobno nisam ljubitelj H&S pa neću doći u Diablo temu pljuvati po igri jer nije po mom ukusu.
Pa dobro 1/3 i nije toliko lose s obzirom da je dio pretplate, probas i vidis da nije za tebe te skines drugu igru. Kad ju kupis po punoj cijeni ipak ces upaliti barem 2-3 puta prije nego sto odustanes.
A ono, pomalo je iluzorno očekivati kako će danas postotak završenih igara biti bog zna što koliko velik. U odnosu na prije 20 i više godina, cijela industrija je izuzetno narasla, izlazi svaki mjesec kudikamo više igara (o kvaliteti istih može se naravno raspravljati), ljudi isprobaju ono što im se čini zanimljivo, ako im se jako svidi, odigraju do kraja. Deathloop nije tip igre koji će zanimati široke mase, a upravo je GP servis zamišljen kao nešto za široke mase gdje će svatko u moru toga pronaći nešto za igranje. O Deathloopu ne bi zapravo nitko ni pričao da nije od recenzenata dobio toliko visoke ocjene i hrpu GotY nagrada.
StarFox_N Komentari tipa nisam probao ali čini mi se odbojno i ne moram ni probati govori o vašem ukusu a ne o samoj igri.
I ne samo ukusu, već načinu razmišljanja koji je toliko prisutan čak i van videoigara da baš demotivira pokretanje bilo kakve rasprave.
Deadwalker O Deathloopu ne bi zapravo nitko ni pričao da nije od recenzenata dobio toliko visoke ocjene i hrpu GotY nagrada.
S ovime se jedinim baš ne slažem. Pričalo se dosta. U smislu da su ljudi pljuvali po njoj prije nego što je izašla. Na forumu se pogotovo vidjelo, čak i na dan izlaska.