• Gaming Vijesti
  • Danas se nastavlja besplatna beta za Modern Warfare 2. Evo gdje, kako i kada možete igrati

Smanjit ce zvuk koraka, pa zasto? Bas smo komentirali dok smo igrali da su koraci konacno kakvi trebaju bit. Svasta

Tzereen ja necu testirat,uzimam cim izađe i onda vas ocekujem!Od oruzja mi treba nož,samo neka netko provjeri ima li ga

beta dosadila nakon 1-2 sata igre, ne kužim likove koji tuku betu cijeli vikend, kad je max lvl 16 a puške nemožeš nabrijavat

Moram si dobro razmisliti jer me od zadnjeg carrya još uvijek bole leđa…Ha-Ha-Ha

Šala mala…

Moram vidjeti u koje bi to vrijeme bilo….

Ako sam doma, zašto ne, svakako.

Skidaj gaće ti

Ja ne nosim gace

Nikada i nisam

I ti to dobro znas Bobo

Prošli vikend. 17 killova u nizu u DM 🥲

Wow. Ovaj su vikend betu uspješno počeli uništavati PC igrači, sa svime što je karakteristično za njih. Nekultura na mikrofonu i općenito, igrači s užasnim vezama i lagom, nepostojeća timska igra, abnormalno kempanje… a ako se isključi crossplay, ne nalazi igrače jer ga drugi imaju uključenog.

Gunsmith mi se ne sviđa.

Tko je mislio da je dobro imat sistem gdje jedno oružje možeš pretvorit u drugo, a već ga imaš u izboru oružja?

Ako promjenim M4 reciever u LMG, jel onda levelam M4 ili taj LMG?

Totalno nepotrebno.

Bome, šta je je, igra je prezabavna.

joj,sto mi je drago to cuti…

Baš sam igrao s @Tzereen 4-5 mečeva u Hostage Rescue i bilo je odlično. Odigrali smo jedan Invasion, ali meni osobno je prekaotično. DualSense je odličan.