• Gaming Vijesti
  • Danas se nastavlja besplatna beta za Modern Warfare 2. Evo gdje, kako i kada možete igrati

Skidaj gaće ti

Ja ne nosim gace

Nikada i nisam

I ti to dobro znas Bobo

Prošli vikend. 17 killova u nizu u DM 🥲

Wow. Ovaj su vikend betu uspješno počeli uništavati PC igrači, sa svime što je karakteristično za njih. Nekultura na mikrofonu i općenito, igrači s užasnim vezama i lagom, nepostojeća timska igra, abnormalno kempanje… a ako se isključi crossplay, ne nalazi igrače jer ga drugi imaju uključenog.

Gunsmith mi se ne sviđa.

Tko je mislio da je dobro imat sistem gdje jedno oružje možeš pretvorit u drugo, a već ga imaš u izboru oružja?

Ako promjenim M4 reciever u LMG, jel onda levelam M4 ili taj LMG?

Totalno nepotrebno.

Bome, šta je je, igra je prezabavna.

joj,sto mi je drago to cuti…

Baš sam igrao s @Tzereen 4-5 mečeva u Hostage Rescue i bilo je odlično. Odigrali smo jedan Invasion, ali meni osobno je prekaotično. DualSense je odličan.

Ja volim kad je kaos,znaci da su manje mape…

Fico bas me zanima kak je izgledalo to trcanje sa gamepadom i onda nisanjenje, pa stojite jedno 2 minute dok se nanišanite na mjestu Ha-Ha-Ha, bolestina

Nightyx Šalu na stranu, čak mi je bolje leglo igrati s DualSenseom i ostalima koji ga koriste. Manje CoD skakutanja i ludovanja, više timske igre. Skroz lijepo leglo.

StarFox_N Nisam gledao da ti budem iskren, ali internet veli da ima. Ja sam na 60Hz pa nisam tražio.