• Gaming Vijesti
  • GOLEMI LEAK! Procurili su prilično uvjerljive slike i video klipovi iz navodnog GTA 6

Valjda će Rockstar nakon ovoga ubrzati prvi prikaz igre. Nisam inače gledao leakove, jasno je da su legit. Čekamo pravu stvar. 🙂

Nakon ovoga, mogla bi pasti najava na Game Awards u prosincu ili na PlayStation eventu.

Vjerujem da su sve ove slike i snimci jako uvjerljjivi ali mislim da to na neki način nije u redu prema developerima.

Leakovi su sad već postali standard.

Ma za ovakve igre me nije briga nema se tu sta strasno leakat,dok su za TLOU2 stvarno unistili hype i stvorili agendu sa leakovima i poprilicno stetili saleovima.

TLOU 2 spoiler.

A da negovorim o leakanju smrti Joela…

Nemaju rok trajanja i kulturno je stavljati takve stvari u spoiler. Apsurdno mi je da nakon godina i godina se to i dalje mora ponavljati.

Ovo kaj sam vidio izgleda niš posebno i već sto puta viđeno, osim kaj je glavni lik cura

Sterlok

Nisi ni imao šta viditi. Doslovno pre-alpha snimke iz igre gdje se testira bazična mehanika i scenariji.

Miljama daleko od konačnog proizvoda.

leakovi su pre pre alpha a opet izgleda bolje od saintrowa 😁

Vidio sam nekoliko slika no iz njih je teško zaključiti kakva je igra osim da izgleda, recimo, OK. Inače, na temelju ovakvim leakova ne stvaram dojam o igri, jedino na temelju finalnog proizvoda.

Brijac To bi bila dobra vijest, ali onda opet trebaju nam igre poput gta, fortnitea, apexa, coda, pubga i sl da okupljaju djecurliju na jednom mjestu. Manje ce ih biti u kvalitetnim online naslovima.

A zamislite da se u leak-u saznalo da zapravo ne rade na GTA 6, nego GTA Online 2, koji bi to shitstorm bio 😆