GOLEMI LEAK! Procurili su prilično uvjerljive slike i video klipovi iz navodnog GTA 6
Valjda će Rockstar nakon ovoga ubrzati prvi prikaz igre. Nisam inače gledao leakove, jasno je da su legit. Čekamo pravu stvar.
Krasan angažman @Fenix svaka čast!
Nakon ovoga, mogla bi pasti najava na Game Awards u prosincu ili na PlayStation eventu.
Vjerujem da su sve ove slike i snimci jako uvjerljjivi ali mislim da to na neki način nije u redu prema developerima.
Leakovi su sad već postali standard.
- Uređivano
Ma za ovakve igre me nije briga nema se tu sta strasno leakat,dok su za TLOU2 stvarno unistili hype i stvorili agendu sa leakovima i poprilicno stetili saleovima.
TLOU 2 spoiler.
A da negovorim o leakanju smrti Joela…
Nemaju rok trajanja i kulturno je stavljati takve stvari u spoiler. Apsurdno mi je da nakon godina i godina se to i dalje mora ponavljati.
Ovo kaj sam vidio izgleda niš posebno i već sto puta viđeno, osim kaj je glavni lik cura
leakovi su pre pre alpha a opet izgleda bolje od saintrowa
Vidio sam nekoliko slika no iz njih je teško zaključiti kakva je igra osim da izgleda, recimo, OK. Inače, na temelju ovakvim leakova ne stvaram dojam o igri, jedino na temelju finalnog proizvoda.
Brijac To bi bila dobra vijest, ali onda opet trebaju nam igre poput gta, fortnitea, apexa, coda, pubga i sl da okupljaju djecurliju na jednom mjestu. Manje ce ih biti u kvalitetnim online naslovima.
A zamislite da se u leak-u saznalo da zapravo ne rade na GTA 6, nego GTA Online 2, koji bi to shitstorm bio