escoban Ma za ovakve igre me nije briga nema se tu sta strasno leakat,dok su za TLOU2 stvarno unistili hype i stvorili agendu sa leakovima i poprilicno stetili saleovima. TLOU 2 spoiler. A da negovorim o leakanju smrti Joela…
Fico Nemaju rok trajanja i kulturno je stavljati takve stvari u spoiler. Apsurdno mi je da nakon godina i godina se to i dalje mora ponavljati.
Nexus Sterlok Nisi ni imao šta viditi. Doslovno pre-alpha snimke iz igre gdje se testira bazična mehanika i scenariji. Miljama daleko od konačnog proizvoda.
Picek Vidio sam nekoliko slika no iz njih je teško zaključiti kakva je igra osim da izgleda, recimo, OK. Inače, na temelju ovakvim leakova ne stvaram dojam o igri, jedino na temelju finalnog proizvoda.
led_zeppelin Brijac To bi bila dobra vijest, ali onda opet trebaju nam igre poput gta, fortnitea, apexa, coda, pubga i sl da okupljaju djecurliju na jednom mjestu. Manje ce ih biti u kvalitetnim online naslovima.
Brijac A zamislite da se u leak-u saznalo da zapravo ne rade na GTA 6, nego GTA Online 2, koji bi to shitstorm bio 😆