Rekao bih da su izgledniji Frogger ili Bomberman. I to za mobitele.
Konami će za dva tjedna otkriti nastavak serijala “omiljenog diljem svijeta”. Izvori spominju SIlent Hill
Silent Hill za mobitele, konceptualno kao The Room, kupuješ izlaz iz sobe preko stora i mikraća ili imaš pravo 2 puta dnevno otvorit škrinju da dobiješ ključ.
Ak je ipak u pitanju nastavak SH-a, vjerojatno će bit u prvom licu da poprate RE što mi se neće nimalo svidjeti.
TITANXIS Nadajmo se da neće otići u tom pravcu.
- Uređivano
Za resi je promjena perspektive bila pun pogodak i isto su ljudi bili skeptični.
S jedne strane mi se čini da ti klasik serijali jednostavno ne funkcioniraju više u klasičnoj formuli i da se moramo pomirit da su relikt prošlosti, a opet s druge strane, RE2 Remake je bio veliki hit.
- Uređivano
wooddiebone Osobno sam "zadnja" dva RE preskočio baš zbog perspektive prvog lica.
Nisam fan takvih SP naslova, to mi je za FPS igre uvijek bilo i ostati će.
Ukoliko to ubace u nadolazeći Silent Hill u tom slučaju ću ga bez sumnje preskočiti.
led_zeppelin ja isto preskačem ako bude u prvom licu.
Mislim da je bitnije jel igra dobra sama po sebi, a ne jel igraš iz prvog ili trećeg lica. Taj pogled može donest neke prednosti ili mane, ali ne bih rekao da horor igre u trećem licu više ne funkcioniraju. Osobno bih više volio pogled iz trećeg lica, nisam uopće fan prvog lica u igrama. No, ipak mislim da to neće promijeniti ništa u igri osim napucavanja; sve zagonetke, atmosfera, mehanike - sve ostaje kak je bilo, a to je napravilo igru dobrom.
- Uređivano
foggy Slažem se, ali jednostavno mi neki naslovi/igre nisu za 1st person.
Unatoč tome što mi je RE Dead Aim sa mixom oba "svijeta" bio dobra igra iako dosta
nevoljena/neprihvaćena. Ali SH kakav znam ne mogu zamisliti da igram u takvom
svijetlu neovisno o prednostima perspektive iz prvog lica.
wooddiebone Za resi je promjena perspektive bila pun pogodak i isto su ljudi bili skeptični.
Zbog punog pogotka i rade Third Person patch lol.
led_zeppelin I meni je isto, iako mi je RE8 baš bio bomba od igre. Zbog prvog lica nisam igrao ni sedmicu, na kraju sam odigrao i bili su mi super. Rađe bi da su third person, više volim taj pogled iza ramena, a ne da zamišljam lika kao mutavca koji ima samo ruke. Silent Hill The Room je bio smor zbog prvog lica, iako je on mix i jednog i drugog.
Možda RE8 bude još bolja igra u trećem licu, čak gajim nade za to.
Me to a poveliki sam fan RE serijla, prvo lice u RE7 mi je zatvorilo daljnju suradnju sa RE nastavcima.
- Uređivano
Također iako više naginjem ka Silent Hillu umjesto RE, sad još i Alone in the Dark remake najavljen. uff jedva čekam
vidiš na Room sam potpuno zaboravio. Bio je solidan, ali jedinica i dvojka ostaju top, najbolje.
downpour sam odigrao kada mi je kolega posudio svoj ako se ne varam x360 i pamtim ga
kao jednog od najlošijih naslova.
ako zaista patchaju ijednu od ova dva RE na 3rd person bacam se odma na igranje.
Volim biti u nekom virtualnom strahu i da me igra drži u što većem. Volim zato i SH. On pak izaziva drugačiji strah od RE kod mene.
Taj SH sa sobicom igrao sam samo početke, bilo mi je tad nezanimljivo kao prvo opet to jebeno iz prvog lica a i zbog monotone i klaustrofobične situacije iako mi je taj koncept zanimljiv u filmovima pa volim takve i pogledat.
Naprosto kod SH4 htjeli su igrača stavit u što bolju ulogu glavnog protagonista iz igre a to su mogli najbolje da nas stave u FP i da vizualno naglase taj famozni izlaz sa lancima ali i ostatak apartmana. Od prvih 4 SH-a daleko mi je najbolji naravno SH1 a odmah do njega SH2 a još malko dalje i SH3.
Što se tiče Downpoura, on je odlutal sa SH atmosferom malo predaleko. Team Silent dok su bili u igri napravili su dobar posao sa prva tri i taj famozni konceptualni SH4: The Room a nasljednici serijala trebali su nastavit ići tim putem ili ga ugasit skroz.
Ostale SH-ove nisam ni igral zbog tehničkih razloga a znam da nisam ništa bitnog propustil.
TITANXIS Nisi previše propustio istina, iako ajmo reći da je Homecoming solidan,
vrijedi ga odigrati barem jednom.
Da, a taj patch još nije vani, ali igra je sa pogledom iz prvog lica pobrala dvije GOTY nagrade i nominaciju na TGA.
Ali strašno su ti duhovite dosjetke. Nastavi.
Zapitaj se "A jebote, pa koliko bi igra pobrala nagrada da je bila iz trećeg lica?!". I rešili smo sve.
wooddiebone pobrala dvije GOTY nagrade
A čuj, kao i kad se Cyberpunk hvali da ima preko 200 Goty nagrada.
Goty predstavnika općine Vukova Gorica i nije neka nagrada.