• Gaming Vijesti
  • CD Projekt optužio testere za katastrofalni Cyberpunk, oni mu odgovorili

Tko je to bio photoshop master za banner naslovnice? 😃

Nisu problem bili testeri nego hrpa laznih obecanja i izrezanog sadrzaja...

Znači, ja ne vidim da će se taj CD Projekt popraviti. Oni i dalje umanjuju svoju krivnju i prebacuju odgovornost. Meni ovo pokazuje da se neće tako skoro vratiti na status onako voljene firme.

Pravi developer bi se posrao sam po sebi, priznao, maknuo se s interneta na godinu dana i vratio skrušen s hrpom ispravaka i besplatnog sadržaja.

Tzereen Pravi developer bi se posrao sam po sebi, priznao, maknuo se s interneta na godinu dana i vratio skrušen s hrpom ispravaka i besplatnog sadržaja.

Ne bi. No Man's Sky je industrijska anomalija. Čim dođe novi Witcher, ljudi će poludjeti. Cyberpunk je već sam po sebi vrlo dobra igra.

Fico ti koji se toliko zalažeš za ispravnost svijeta bi trebao raditi na tome da NMS nije samo anomalija i prestati podržavati CDPR.

Ispravno je ispravno, bez obzira jel u manjini ili ne.

Tzereen Ne govorim o tome što je ispravno, nego o tome što je standard u industriji i samo prekinuti komunikaciju nije standard dokle god vrijedi da je svaki PR dobar PR.

Cyberpunk sam platio 30€, ili koliko je već bila cijena nakon 1.5 zakrpe. Pisao sam recenziju, pisao sam o lažnom marketingu i pisao sam o igri, jasno i glasno. Kako na portalu, tako i na forumu. Kritiziram loše stvari i hvalim dobre. Cyberpunk je od 1.5 verzije u potpunosti igriva igra i pritom kvalitetna. Ispunjenje obećanja spada pod menadžerski i marketinški segment koji nikada nisam ni prestao kritizirati. Svatko tko kaže da Cyberpunk nije bio vrijedan promo cijene nakon 1.5 zakrpe, gleda kroz spektar nekontroliranih emocija.

Fico ne govorimo sad o tome je li igra vrijedi 30eura ili zaslužuje li ocjenu 80/100.

Pričamo da se CDPR i dalje nije promijenio. Umjesto da prihvate krivicu i rade na igri bez ikakvih novih lažnih obećanja, oni su kroz cijeli ovaj period već nekoliko puta prekršili svoja obećanja i rokove. Stalno krive nekog drugog umjesto sebe. Umjesto da kažu, sjebali smo, naučili smo, nećemo više davat lažna obećanja. Najmanje kaj možemo sad je ne davat nova obećanja i dat sve od sebe da se to više ne dogodi. Amen.

Kak vas nije sram sad krivit testere ponovo? Pa da mi sad napraviš Witcher 4 koji će biti 100/100, nema više šanse da kupim išta od tebe.

Tzereen Postoji razlog zašto obećanja postanu lažna i unutarnja analiza mora otkriti do čega je bio problem. Naravno da je dio krivice na CDPR-u, isto kao što je moguće da je dio i na QA firmi. Štoviše, pročitaj članak, zviždač je dao dokumentaciju unutarnje komunikacije, CDPR nije javno kritizirao Quantic Lab, već je procurilo 72 stranice detaljnog pregleda workflowa Quantic Laba na Cyberpunku u kojemu je menadžment Quantic Laba postavio dnevnu kvotu pronađenih bugova koju su testeri morali ispuniti.

Pa da mi sad napraviš Witcher 4 koji će biti 100/100, nema više šanse da kupim išta od tebe.

Ali da je Blizzard u pitanju, pare bi se dale i za Collector's Edition.

Ja nisam odustao od njih.

Nisu si smjeli ovo dozvolit, al još uvijek im je to tek strike one.

Ostavljam mogućnost da je jednostavno sve kaj je moglo poć po krivu pošlo, da je motivacija u timu bila nikakva i da ih je jednostavno posralo sve kaj je moglo. Trud je vidljiv, to i je najgore.

Ako izdaju odličnu igru, mislim da to treba pohvalit, a ne bojkotirat zbog jednog promašaja.

wooddiebone to najvise i boli, jer toliko toga prsti detaljima i vidi se trud, a neki questovi imaju naznake genijalnosti koju smo vidjeli u w3.

Mene vise smetaju lazna obecanja, izrezan sadrzaj i izrezana igra u svakom segmentu, nego tehnicki problemi.

Baš.

Igra je sad kad je kudikamo igriva, samo dobra.

Ako gledamo kakvo je igra postignuće za industriju, grafika mi odskače kao jedini element koji nije apsolutno razočaranje.

Čitavo vrijeme igranja samo mi je na pameti ono kaj je moglo bit, a ne ono kaj je. I neke od stvari su baš banalne.

Fico Ali da je Blizzard u pitanju, pare bi se dale i za Collector's Edition.

Blizzard nije napravio ovakvo nešto sa svojim proizvodima. Blizzard je imao zaposlenike koji su bili siledžije prema kolegicama.

A i ne kužim paralelu. Ako misliš da sam fanboy Blizzarda pa sam licemjeran, imam Witchera na steamu, na gogu i na plejki. Triple dipao. Plus imam one verzije DLC-ova koji imaju fizičke karte za Gwent.

Tzereen Blizzard nije napravio ovakvo nešto sa svojim proizvodima.

Uvijek ću se sjetit bivšeg kolege kojem je Warcraft III bila najdraža igra iz djetinjstva te kako se radovao Reforgedu.

wooddiebone ne samo da nije razocaranje, vec u pojedinim scenama izgleda nenormalno dobro. Najlude od svega sto se igru s pravom kritiziralo za tehnikalije, a jedina je ponudila zapravo next gen krajem 2020. a bogami i danas nema ljepseg open worlda.

Torgue iskreno, ovo nisam popratio što se događalo. Nekako mi je cijela igra i sranje oko nje prošlo ispod radara.

Jel bilo nešto slično kao CP?

Tzereen warcraft 3 ti je prosao ispod radara i ti se smatras Blizz fanom? Ccc

Da, jedan veliki fijasko od launcha. Sramota za kompaniju takve reputacije

chono ja sam Diablo fan. WoW nisam nikad zaigrao na dulje od mjesec i pol.

Warcraft 3 mi je u svoje vrijeme bio super. Warcraft 2 mi nije, jer sam tada preferirao Dune i C&C. Ne znam jel sam timeline pobrkao, ali do W3 mi Warcraft nije bio nešto napet. Za mene je RTS bio Dune, C&C, Red Alert i Age of Empires. E da, i Dark Reign.

Starcraft 1 me također nije kupio u svoje vrijeme, ali dvojka mi je bila odlična.

Tzereen Jako slično. Lažni traileri, nestabilna igra te nisi mogao igrati originalnu verziju Warcrafta III i ekspanzije (legalno, jel) jer su automatski updateali na Reforged.