Možda dobijemo release date i cijenu PSVR 2.
Najavu RDR 2 PS5 patcha. Nešto se šuškalo bilo, pa možda i bude.

Uglavnom, ne očekujem ništa previše. Nadam se da ću ostat budan.

PS5 sam uzeo zbog PS4 igara, znaju to u Sonyju i što se nas tiče dobri smo si. Ne treba novih najava, sve je super i sve je za 5.

Ako ce pola onoga sa one leakane liste pokazat ja cu bit prezadovoljan, mada se najvise nadam objavi datuma izlaska za PSVR2, jedva cekam da to izadje!🔥

Bloodborne kart

Kaj očekujem?
    Iskreno .... niš!

Vijest da su japanci postali ludi za čevapima...

Očekujem razočarenje.

Hoću vidjeti što će pokazati. Iskreno, nadati se najboljem i očekivati najgore.

escoban

Rockstar se prema Red Dead Redemptionu ponaša ko abusive roditelj kad nadrogiran dođe doma prema svojoj djeci.
    Maltene da ga obrišu sa svoje stranice.

GTAV je izašao na tri generacije, a RDR1 nemaju obraza ni portat na PS4 da se vrti u FHD.

Nikad to neću skužit.

Nista posebno.
      Ne treba pucati visoko.

Ali

Ocekujem
      Metal Gear Remake
      Novi Silent Hill
      GTA 6
      Bloodborne 120fps edition
      I najavu Sony 6-ice
      Izmedju ostalog

wooddiebone neznam sta bi reka imam filing da RDRO moze bit cudo od igre samo da su se malo potrudili oko toga. Al ocito je problem sta se RDR2 ”samo” proda x45mil

wooddiebone RDR1 nemaju obraza ni portat na PS4 da se vrti u FHD.

Mozes ga igrati na Xbox One X i Series X u 4k@30 fps. Ako bi dodali jos i fps boost, apsolutno ne bih imao potrebu za remasterom, ali tbh nemam ni ovako.

maverick
          Znam, da.
          Igra je predivna na 4K, vidio na svoje oči.

escoban

Ne znam jel treba više od toga da RDR2 ima nekoliko epizoda South Parka o sebi.
          Stvarno su nevjerojatno neshvatljivi s takvim odlukama.

Ok RDRO, ok dvojka, al da ti je apsolutno svejedno kaj nitko osim Xbox dečkića nemre odigrat orginalni RDR, među najboljim igrama koje su ikad napravili, u FHDu...

Kolko bi prodali jedinice da su napravili remaster prije dvojke?
          Kolko bi više dvojke prodali da su to napravili?

Znači kaaaaj?

wooddiebone Igra je predivna na 4K, vidio na svoje oči.

Drzi se nevjerojatno dobro za svoje godine.
            Mislim da sam negdje procitao da kod igre ima problema i da nije tako jednostavno portati na nove konzole, dok Xbox to odradjue preko emulacije.
            Cim treba uloziti truda, poznato je da Rockstar odmah takav projekt zapostavlja (govorim o reizdanjima igara)

Ali neću im nikad oprostit uključivanje 70% mape iz jedinice u dvojci da zjapi prazno i da te provocira dok maštaš o remakeu u novom engineu.

Kolko su genijalan studio tolko su zaslužili da im se poserem na krevet zbog toga.