maverick wooddiebone Kolko su genijalan studio tolko su zaslužili da im se poserem na krevet zbog toga. I ja zbog epiloga u RDR2. Nikad nisam gluplje protratio svoje vrijeme. Da sam znao samo bi na YT pogledao zavrsni obracun.
wooddiebone Hmmmm... Nvidia i PS. Zanimljivo pošto su konzolice na AMDu. PC će konačno procvjetat ko nekad.
Fenix Marketing za God of War je radila Nvidia. A što se tiče State of Play, Uncharted kolekcija treba izaći i vjerojatno će potvrdit datum za 15. 6. kako je i procurilo
darkfenix escoban Zasto te VR ne interesira, zbog "motion sicknessa"ili je nesto drugo u pitanju, jel ako nisi probao nista igrat u Vru i odbacujes ga kao da je neki "gimmick", vjeruj mi da jako puno propustas?
Nexus Očekujem točno ono što je Sony najavio. Svaki puta najave i onda se ljudi razočaraju jer ono nisu prikazali novi IP na random State of Playu. Neću gledati jer me ne interesira, a lako je u vijestima sutra doznati.
Flipper Opa, odmah jako počinje. RE4 Remake 24. 3. 2023. Izgleda fino. Dobro je, ne dolazi na stare konzole.