Hvala Bogu, nadam se da ce to bit povratak FFa na stare slave! Btw, bas si premisljam ovih dana da se vratim i odigram do kraja XV...
Razvoj Final Fantasyja 16 bliži se kraju, kaže producent
Mislin da van je bolje i zanimljivije gledati boju kako se suši na suncu nego igrati ff15 najgori ff ikad i jedan od najgorih rpga ikad.
biver Ja sam je bio krenuo igrat ali nije me povukla. Bilo je previse hajpa tu i ocekivanja koja mi se nisu ispunila naizgled u tom kratkom igranju, pa negativnosti sa svih strana i jednostavno sam stao. Sad nekako kad je sve to iza mene bas me uhvatila zelja da je ponovo igram. Nadam se da ce i meni na kraju bit fenomenalna kao sto je i tebi!
Ako Square kaže da se bliži kraju, znači da uskoro počinje razvoj.
Tu sam debelo uz Miru, FFXV je apsolutni fail jedne FF igre, open-world wannabe zanra i skoro svega ostaloga.
darkfenix Meni je recimo bilo super vidjet neprijatelje u finoj grafici, odmah nostalgija udara. Taj dio fora.
Borba je 0/10, nisam dugo nest nezanimljivije igrao.
Exploring nepostojeci.
Side content 0/10.
Muzika ok, najjaci aspekt je slusanje stare FF mjuze u autu.
Prica uzas.
Likovi uzas.
Napredovanje uzas.
Oruzja uzas.
FF13 ima svojih momenata, osobno nisam fan nekako, ali necu sad u to.
Deri ako ti se igra, bitno je da uzivas, sto god to bilo.
FFXV mi je treći odigrani FF i ako je suditi samo prema tom nastavku, poželjno i posljednji. Eto mog dojma.
Ne znam, meni uzivancija od prve do zadnje minute i jos i sad nakon zavrsetka.
Miro ne znam da je bas jedan od najgorih rpga ikad ali ako moras kupit pet dlc-ova da bi sazno cijelu pricu...fuj
Crnipetarpogani Mislis zbog cijene DLC-eveva?..ja sam kupio Royal ediciju, znaci sa svim DLC-evima za 12 eura prije godinu dana, ono, i nije neka cifra.
darkfenix ja sam bio nestrpljiva budala i kupio igru a da nisam skuzio da postoji royal edicija... Ili nisam skuzio da je royal edicija sa svim dlc-ovima...u svakom slucaju definitivno meni najmanje drag ff
Nemojmo zavavaravati ljude, Royal Edition sadrži "skoro" sve DLC-e. Dobro vam je poznato da Episode Ardyn nije dio paketa, stoga ni FFXV:RE zapravo nije izdanje koje sadrži sve DLC-e i ima pokrivenu čitavu priču.
Jer Square.
Ff 15 toji kupljena, mislim da imam 50ak sati odigrano, ali nisam do kraja odigrala. Jednostavno me ne vuče, grafički je solidna, ali to meni nije bilo dovoljno da ju završim. Priča je bez soli a combat i mobovi repetativni.