Picek . Ili smo jednostavno odrasli

Možda, ali kad smo prije igrali bilo koji ff, nisi imao 6 dlc-eva zasebno koji objašnjavaju priču. Ali čak i na stranu to, likovi su jako generički. Imamo "misterioznog" princa koji ima 0 emocija cijelu igru. Imamo plavokosog niskog lika koji svoju visinu nadoknađuje brbljavošću, imamo butlera s naočalama i rukavicama, i obaveznog lika s mišićima. Ne sjećam im se ni imena.

Picek Ili smo jednostavno odrasli 😀

Nisi nego su oni postalo pohlepna govna koja bi tili napraviti igru za sve a na kraju igra ispadne najmanje namjenjena fanovima.

Dokaz da nisi ostario je da odigras Dragon Quest 11 jer je to ono sto je FF bio i ono sto bi triba biti

Miro Dokaz da nisi ostario je da odigras Dragon Quest 12 jer je to ono sto je FF bio i ono sto bi triba biti

Jel Jedanaestica ok dok ne izađe?

Torgue
      Na nju san i mislio samo krivo napisao

Miro odigrao sam DQXI prije manje od godinu dana, radi se o izvrsnoj igri, ali po atmosferi ni blizu FFIX.

Picek
        Da ali ti si se sad vratio na zadnji FF koji je imao onu magiju i koji je izasa prije skoro 22g

Ja san spomeno DQ11 jer je ajmo reci novija igra i jedini pravi klasicni jrpg koji mi pada na pamet

Usporedi DQ11 sa FF 13, 15 pa cak i 12 i 10 od desetke su krenuli eksperimenti.

Drugo je sve klasika jedino je recimo FF2 imao cudan sustav leveliranja

2 mjeseci kasnije