• Gaming Vijesti
  • Ovo je PlayStationov “game pass”: 400+ igara za 100 eura godišnje

Sad se ovaj najjeftiniji najmanje isplati, tko god im je formirao cijenu zna što radi. Uzeo bi ovaj 2 tier da je na popustu i da je recimo 500 kn za godinu dana, to bi mi bilo ok.

Uzet će se Extra. Igrat će se uz Extra FM.

Sam se nadam kaj bu moci igrati z 2. i 3. generacije kod nas, fali mi god of war 2

Pomalo bizarno da Sony IMA mogućnost pružiti PS1/2/PSP igre nativno na PS4 i PS5, ali ih odluči zaključati iz pretplate.

Zašto ih...I don't know...ne PONUDITI na PS Store za kupnju?!

Druga razina eventualno, treba vidit library, treca mi je potpuno nezanimljiva, ne vidim zasto bi uz 200+ backlog igrao retro igre, budemo vidjeli.

Pa dok ne dođe kod nas PS Now odnosno kako se sad god zvao, nije mi iskreno ovo zanimljivo. A i cijene su bas popularne. 🙂 Koliko vidim Deluxe neće uključiti streamanje, odnosno kolekciju PS3 igara jer eto..

Jedini uvijet da uzmem mi je bio day-one first-party igre.
    Bez toga vjerojatno ništa od toga.

Uzima se PS+ Deluxe

bosscorelli ne kužim?. Horizon FW već sada na oglasniku kupiš za 300 kn. Do ljeta će biit još jeftinijih. Ako ga ne misliš zadržati na polici možeš ga kasnije i prodati po sličnoj cijeni

bosscorelli Ma nevirujem da ce igre koje su nedavno relesali pustit na psplus , mozda kad prode godinu dana . Prvo ce ih nudit na popustu pa onda mozda ih ubace u preplatu

Ekipa se zali, fakat mi nije jasno. Jedini minus ovdje je streamimg ps3 igri, ne vidim nista lose u drugom. Ko god je ocekivao day 1 ekskluzive je u deluziji.

Stvar je u tome da naprave jedan korak naprijed i dva unazad. Dok konkurencija nudi prihvatljiviju cijenu uz backwards compatibility koji nije zaključan iza pretplate, Sony udara s visokim cijenama i dijeli na više različitih pretplata. Dok konkurencija stavlja svoje igre od dana izlaska na servis, Sony to odmah odbacuje.

Razumijem da Sony nema financijsku snagu jednog Microsofta, ali bokte, nekad stvarno ko da si sami sebi pokušavaju postaviti nogu.

Fico cijena najveceg tiera je ko gamepass ultimate, samo sa vise igri od gamepassa. Ovo za zakljucavanje retro igri iza pretplate je bullshit slazem se (ako je uopce sigurno da recimo neces moc kupit ps1 igru direkt)

Edit: pardon, 3$ skuplja

DarkPunisher Ako odmah iskeširaš za godinu, da, dobiješ istu cijenu. Na mjesečnoj bazi je Ultimate 4 eura jeftiniji.

Sonyeva konkurencija nema drugog izbora, nego poslovat u minusu i prodavat se kao “goodguy” koji poklanja igre .

Na jednoj strani imas Xbox koji u 10 godina nema 5 dobri exluziva i bez gamepassa im niko nebi kupio konzolu.

A na drugoj strani ti je Sony sa poslozenim studijima i odlicnim lineupom igri , koji zivi od prodaje i bili bi ludi kad bi dayone releasali igre u preplati.

U ovom slučaju Xbox opet postaje drastično primamljiviji. Za 90€ dobiješ 3 godine Gamepass-a te da dodatnih 20€ dobiješ i Dev licencu za instaliranje Retroarch koji vrti sve od NES do Nintendo Switch uključujući Sony konzole.

Ali, ako Sony uspije te retro igre dobro implementirati i ako im katalog PS4 i PS5 bude zaista dobar, ne vidim razloga zašto se nebi kupovalo.

Najviša razina nema nikakvog smisla, pogotovo za korisnike u RH jer neće moći streamat ps3 igre. A ps1, ps2 i psp odigraš preko emulatora sta te zanima ko covjek, sa boljim postavkama nego što će se moći preko pretplate.