• Gaming Vijesti
  • Ovo je PlayStationov “game pass”: 400+ igara za 100 eura godišnje

Hmmm...ako u Premium pretplati mogu skinuti PS1 i PS2 igre i igrati ih na PS5, očekivao bih iste i na PSN-u za kupiti, ako već ne mogu pokrenuti originalne igre na disku.

Ono, možda bih u neko vrijeme i želio ponovno odigrati MGS, Vagrant Story, Suikoden ili nešto s PS2.

Fico Nemoj tako..barem su mi olakšali da ne produljim više ps plus kad istekne 😆

Tužna su oba igrača koji su mislili igrati PS3 igre na petici.

Ja bi recimo razmislio da su uključene Vita igre.
    Planiram uzet Vitu već dugo.

Svaka cast kako vam se da , osim RDR1 nemogu si zamislit niti jednu staru igru koju bi volio opet igrat . A vjv kad bi upalio RDR1 reka bi koji je ovo k i ugasio 😃

weky Pa da, te smo odigrali prije samo nekih 10 godina, red je da se počnu igrati one stare 20 i više. Gušt samo takav, poligoni koji režu oči, nepostojeći aliasing i arhaična igrivost. Treba li više?

Jedina greška je to što Deluxe nije ponuđen kao neka totalno odvojena opcija za 3/4 dolara mjesečno (minus streaming, PS+ i katalog PS4/5 igara). A cijene su prihvatljive, posebno jer više od 2/3 pretplatnika plaća na godišnjoj razini.

I nazivi su katastrofalni, ali o tome sam šire pisao u kolumni.

Fenix Jedina greška je to što Deluxe nije ponuđen kao neka totalno odvojena opcija za 3/4 dolara mjesečno

Da su ponudili dodatan razred koji se zove Retro, to bih svakako uzeo. Još da je takva cijena, to bi stvarno bilo prihvatljivo. I neka je streaming uključen, ali naravno, samo PS3 igre jer se one moraju streamati.

Ovi su ga skomplicirali dozlaboga.A i skupo je,to šta nude.

PS2

HideooKoojima Nije mi jasno kako funkcionira pokretanja PS3 igrica ?

Kažu preko clouda, ali očito podržavaju i nativno ili neku emulaciju ako dozvoljavaju download i offline igranje PS3 igara.

wooddiebone download i offline igranje PS3 igara

Samo PS2 i PS1 igre za download

Da, ima smisla.

Znači PS3 praktički nikako za nas?

Time-limited game trials will also be offered in this tier, so customers can try select games before they buy.

Čekaj molim?! Gospoda su krenula naplaćivati demoe igara 😂😂😂

buz Sramota što plaćaš za trial, u svakom slučaju.

Trial bi trebao bit besplatan svakako.
          Kako da znam inače da su u novi Motorstorm ubacili mikrotransakcije kad reviewerima šalju verziju bez istih?

Japan ima najjeftiniji PlayStation Plus Premium jer kosta ¥10,250 (oko 75 eura)